fbpx

KESÄN PIENRYHMÄT

Juoksukoulu 
TI klo 18.00-19.00

Juoksukoulu tarjoaa kattavan paketin juoksun maailmaan. Juoksukoulun harjoitukset soveltuvat niin juoksuharrastusta aloitteville kuin jo hieman juoksua harrastaneille. Kaikki juoksukoulun harjoitukset tehdään oman vauhdin ja kunnon mukaan. Tapaamisilla käydään läpi juoksuharjoittelun eri osa-alueet: lämmittely, juoksutekniikka, juoksukoordinaatio, sykealueet, perus- ja vauhtikestävyysharjoittelu, intervalliharjoittelu, mäkijuoksu sekä juoksijan lihaskunto ja liikkuvuus. Juoksukoulun ensimmäsellä ja viimeisellä kerralla toteutetaan myös rento cooperin testi ja 100 m nopeustesti oman kehittymisen seuraamiseksi.

Kesto: 8 vk
Ajankohta: 19.5.2020-13.7.2020

Hinta: Power4Life jäsenet 49 € / 4 vk, muut 59 € / 4 vk

Valmentajana: Heini Väisänen

Lue lisää tai osta heti! 

Nollasta liikkeelle
MA klo 18.00-19.00

Pienryhmässä lähdetään rakentamaan kivijalkaa liikkumiselle ja kunnon kohottamiselle. Pienryhmä sisältää lähtötilanteen kartoituksen, peruskuntoharjoitukset, liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoitteet, sykealuiden määrittämisen ja niiden hyödyntämisen harjoittelussa sekä loppukartoituksen.

Kesto: 6 vk
Ajankohta: 18.5.2020-28.6.2020

Hinta: Power4Life jäsenet 59 € / 6 vk, muut 69 € / 6 vk

Valmentajana: Emilia Siitari

Lue lisää tai osta heti!

 

VERKKOVALMENNUKSET

 

Power4Lifen nettivalmennukset Köllikästä kireäksi ja Veltosta voittajaksi antavat sinulle mahdollisuuden osallistua valmennuksiimme ajasta ja paikasta riippumatta.

Veltosta voittajaksi 
Veltosta voittajaksi verkkovalmennus on neljän viikon lähtölaukaus sohvalta kohti aktiivista kesää. Valmennus sisältää tarkkaan suunnitellut ja ohjeistetut nousujohteiset harjoitusohjelmat, jotka voit tehdä omaan kuntotasoosi sopivilla vaihtoehdoilla. Vaikka valmennuksen pääpaino on auttaa sinua löytämään liikunta osaksi arkeasi, niin käymme valmennuksessa pienimuotoisesti läpi myös terveellisen ravitsemuksen pääpilareita sekä treenin vaikutuksia unen määrään ja laatuun.

Valmennus toteutetaan Veltosta voittajaksi – valmennusalustalla, jossa on mahdollista esittää kysymyksiä ja vaihtaa ajatuksia muun ryhmän kanssa. Lisäksi valmennus sisältää interaktiivisia etätreenejä.

Kesto: 4 vk
Ajankohta: 18.5.2020-14.6.2020

Hinta: Power4Life jäsenet 19,90 €, muut 49 €.
-30 % ostaessasi valmennuksen 15.5.2020 mennessä!

Valmentajana: Emilia Siitari ja Heini Väisänen

Lue lisää tai osta heti!

Köllikästä kireäksi
Köllikästä kireäksi on kahdeksan viikon lähtölaukaus kohti pysyvää elämäntapamuutosta ja painonpudotusta. Tämä valmennus on juuri sinulle, joka haluat yksikertaiset ohjeet liikuntaan ja ravitsemukseen ilman nälkäkuureja ja poppaskonsteja. Köllikästä kireäksi verkkovalmennus sisältää treeniohjelmien, liikuntavinkkien ja ravitsemukseen liittyvien teemojen lisäksi myös katsauksen tärkeimpään elämänlaatuumme vaikuttavaan asiaan; uneen ja palautumiseen.

Valmennuksen aikana voit esittää valmentajalle kysymyksiä ja vaihtaa ajatuksia ryhmäläisten kanssa Köllikästä kireäksi – valmennusalustalla. Lisäksi tapaamme interaktiivisilla verkkoluennoilla ja etätreeneissä.

Kesto: 8 vk
Ajankohta: 8.6.2020-2.8.2020

Hinta: Power4Life jäsenet 39,90 €, muut 99 €.
-30 % ostaessasi valmennuksen 1.6.2020 mennessä!

Valmentajana: Emilia Siitari ja Heini Väisänen

Lue lisää tai osta heti!