fbpx

Osta jäsenyys Power4Lifelle 23.11.2020 – 30.11.2020 välisenä aikana, niin treenaat ensimmäiset 4 vk hintaan 9,90 € 🤩

Jäsenyyden voit ostaa kampanjan voimassaoloaikana verkkokaupasta tai Power4Lifen asiakaspalvelusta ma-to klo 16-18 sekä ti ja to klo 10-12.

Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä.

Kampanjahintainen jäsenyys jatkuu automaattisesti kampanjajakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Kalenterikuukausi alkaa seuraavan täyden kuun ensimmäisestä päivästä. 

Mikäli sinulla ei vielä ole Power4Lifen avaintunnistetta, lisätään kampanjan jälkeiseen laskuun avaintunnistemaksu 5 €. 

Mikäli olet ollut aiemmin Power4Lifen jäsenenä, lisätään ensimmäiseen kampanjajakson jälkeiseen laskuun 9,90 € uudelleen liittymismaksu. 

Loistavat jäsenetumme ovat käytettävissäsi myös kampanjajakson aikana. 

Lämpimästi tervetuloa iloiseen joukkoomme!

 

 

OHJEET OSTOON VERKKOKAUPASTA:
1. Valitse verkkokaupasta sinulle sopiva Black week tarjous (perusjäsen / eläkeläisjäsen / opiskelijajäsen / nuorisojäsen 14-16 v)
2. Lisää tuote ostoskoriin
3. Siirry kassalle
4. Kirjoita omat laskutustiedot
5. Valitse pudotusvalikosta onko sinulla avaintunniste ja haluatko, että avaintunniste postitetaan sinulle. Mikäli sinulla ei ole avaintunnistetta tai haluat, että avaintunniste postitetaan sinulle, lisäämme näiden maksut (á 5 €) tulevalle laskulle. Tässä vaiheessa sinun ei siis vielä tarvitse maksaa näitä.
7. Valitse maksutavaksi “maksu noudon yhteydessä” tai “Bambora Payform”. Mikäli maksat noudon yhteydessä, tapahtuu maksu Power4Lifen asiakaspalvelun aukioloaikaan. Bamboran maksutavalla voit maksaa esim. verkkopankissa, MobilePaylla tai osamaksulla.
8. Paina tarvittaessa “lähetä tilaus”
9. Mikäli sinulla on avaintunniste, avaintunnisteesi aktivoituu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Saat aktivoitumisesta viestin sähköpostiisi ja pääset tämän jälkeen treenaamaan 24/7. Mikäli sinulla ei ole avaintunnistetta, avaintunniste aktivoituu siitä hetkestä, kun saat tunnisteen itsellesi.

Ostaessasi kampanjahintaisen jäsenyyden, hyväksyt samalla yleiset sopimusehtomme.