fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

14.8.2019 - Kehonkoostumusmittaus

Kategoriat:

Vuosi taisi olla 2016 kun tein ensimmäisen kehonkoostumusmittaukseni. En ollut juurikaan ajatellut ennen tuota hetkeä, että minulla olisi tarvetta saada tietoa kehostani. Moni ajattelee, että kehonkoostumusmittaus on lähinnä treenaavia ihmisiä ja näiden kehityksen seurantaa varten. Itselläni ei ole ollut koskaan selkeitä tavoitteita saada tiettyä määrää lihasmassaa tai vaikka rasvaprosenttia tietyn rajan alle. Tästä huolimatta menin […]Lue lisää..

16.7.2019 - Miten elämästä tulikin näin hektistä?

Kategoriat:

  ”Huh huh olipas päivä!” tuumailet illalla saunassa. Ihana olisi vain nauttia saunan lämmöstä hetken pidempään ja rentoutua päivän uurastuksesta… Mutta millään ei ehdi, pitää vielä saunan jälkeen valmistella huomiselle päivälle ruoka. Huominenkin on täynnä kaikkea pientä sälää, vaikka on vapaapäivä töistä. Mietit ja stressaat miten tulet huomisesta selviytymään. Muutamat menot ovat sovittuna hiukan päällekkäin […]Lue lisää..

11.7.2019 - Juoksukoulu

Kategoriat:

Juoksukoulu Mikä juoksukoulu? Keväällä starttasi ensimmäistä kertaa Power4Lifen juoksukoulu pienryhmän muodossa. Tapaamisia oli yhteensä 12 ja teemat oli jaettu kolmeen eri osaan: peruskestävyys, nopeus ja vauhtikestävyys. Juoksukoulun tavoitteena oli kehittää osallistujien juoksutekniikkaa ja opettaa kehittämään omaa juoksukuntoa sykkeitä hallitsemalla. Lisäksi erinäiset koordinaatio-/motoriikkaharjoitukset tukivat prosessin etenemistä. Valmentajan juoksutausta Pääsin toimimaan juoksukoulun valmentajana. Olen ohjannut yksittäisiä kertoja […]Lue lisää..

8.7.2019 - Painonpudotuksen pienryhmä

Kategoriat:

    Painonpudotuksen pienryhmä on yksi Power4Lifen suosituimmista ryhmistä, eikä ihme, sillä THL:n tutkimuksen mukaan vuonna 2017 yli 30-vuotiaista miehistä lähes 3/4 ja naisista 2/3 oli ylipainoisia. Painonpudottaminen taas luo pohjaa hyvälle terveydelle ja energiselle elämälle.   Lähtötilanne ja tavoitteet Pienryhmän ensimmäinen tapaaminen aloitetaan aina toisiin tutustumisella ja omien tavoitteiden asettamisella. Hyvin monella ryhmäläisellä on […]Lue lisää..

5.7.2019 - Ekaa kertaa kuntosalilla?

Kategoriat:

Ensimmäinen kerta salilla. Mitä jos joku tuijottaa, mitä jos en osaa? Mitä siellä ees pitää tehdä? Taisin itse käydä ensimmäistä kertaa salilla 14-vuotiaana. Siihen aikaa sattui olemaan eräällä paikallisella salilla kampanja, jossa pääsi treenaamaan kuukauden ilmaiseksi. Tottakai urheilusta riippuvainen nuori tarttuu tällaiseen tilaisuuteen. Kuntosalin ystävällinen työntekijä tarjoutui tekemään opastuskierroksen laitteilla, mutta eipä paljon itsevarmuutta puhkuvia […]Lue lisää..

20.6.2019 - Askeleet hyvinvointiin (3/3) – Ravitsemus

Kategoriat:

Tällä viikolla napataan viimeinen askel kohti hyvinvointia ja aiheena on monen mielestä varmasti vähemmän yllättäen ravintsemus. Monen mielestä tämä on myös kaikista haastavin askel hyvinvoinnissa, sillä ruokailutottumukset ovat meissä suomalaisissa jostain syystä hyvinkin pinttyvää sorttia. Varsinkin meillä miehillä. Ravitsemus tulee esille hyvin usein keskusteluissa, jos ihmisellä on ylipainoa. Ylipainohan kertyy pääsääntöisesti sen seurauksena, kun ihminen […]Lue lisää..

6.6.2019 - Askeleet hyvinvointiin (2/3) – Uni

Kategoriat:

Miten nukuit viime yönä? Tai miten oot nukkunut viime aikoina? Kirjoitin viime viikolla liikunnasta ja sen vaikutuksesta omaan elämääni. Pääpointti oli se, että jokaiselle löytyy varmasti se oma mieluinen laji tai tapa harrastaa liikuntaa ja saada siitä positiivisia kokemuksia. Omaa liikkumista ja sen toteutumista helpottaa suunnittelu etukäteen. Toivottavasti jollekin heräsi ajatuksia koskien omia liikuntatottumuksia. 🙂 […]Lue lisää..

29.5.2019 - Askeleet hyvinvointiin (1/3) – Liikunta

Kategoriat:

Ajattelin, että voisin listata kolmessa seuraavassa kirjoituksessa mulle henkilökohtaisesti kolme tärkeintä elementtiä liittyen hyvinvointiin. Ekassa osassa kerron mun omasta liikkumisesta, siitä kuinka sitä suunnittelen ja toteutan käytännössä. Edellisessä kirjoituksessa nostin esiin faktatietoa siitä, miten usein aikuisen pitäisi liikkua. Jos et vielä lukenut, niin suosittelen, saattaa herättää ajatuksia omasta arkiliikkumisesta. Anyways, mulla nuo suositukset täyttyy helposti, […]Lue lisää..

23.5.2019 - Arkiaktiivisuus

Kategoriat:

Tiedätkö sä minkä verran on aikuisen liikuntasuositus viikossa? Havainnollistetaan kuvalla: Muistetaan tässä vaiheessa taas, että jokaisella on oma henkilökohtainen kokemus siitä mikä määrä liikuntaa on riittävän paljon. UKK-instituutin liikuntapiirakka on kehitetty Yhdysvaltain terveysviraston julkaisemista terveyssuosituksista vuonna 2009 ja se kuvaa yleisesti sitä, minkä verran aikuisen pitäisi liikkua. (UKK-instituutti) Kestävyyskuntoa voi kohentaa vaikka kulkemalla työ-/koulumatkat kävellen […]Lue lisää..

22.5.2019 - Artun tarina

Kategoriat:

Ensimmäinen kirjoitukseni katosi internetin ihmeelliseen maailmaan, joten aloitetaanpas alusta ja pyritään pitämään teksti vähän lyhyempänä. Jotta lukijat tuntisivat kirjoittajan, niin avaan vähän tapahtumia lapsuudesta tähän päivään ja syitä siihen, miksi työskentelen liikunnan parissa. Perustiedot: 28-vuotias, Varkaudesta kotoisin, 2 poikaa & avopuoliso. Power4Lifen liikunnanohjaajana maaliskuusta 2019 lähtien. Olen ollut todella energinen ja liikkuvainen lapsi pienestä pitäen […]Lue lisää..