fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

20.6.2019 - Askeleet hyvinvointiin (3/3) – Ravitsemus

Kategoriat:

Tällä viikolla napataan viimeinen askel kohti hyvinvointia ja aiheena on monen mielestä varmasti vähemmän yllättäen ravintsemus. Monen mielestä tämä on myös kaikista haastavin askel hyvinvoinnissa, sillä ruokailutottumukset ovat meissä suomalaisissa jostain syystä hyvinkin pinttyvää sorttia. Varsinkin meillä miehillä. Ravitsemus tulee esille hyvin usein keskusteluissa, jos ihmisellä on ylipainoa. Ylipainohan kertyy pääsääntöisesti sen seurauksena, kun ihminen […]Lue lisää..

6.6.2019 - Askeleet hyvinvointiin (2/3) – Uni

Kategoriat:

Miten nukuit viime yönä? Tai miten oot nukkunut viime aikoina? Kirjoitin viime viikolla liikunnasta ja sen vaikutuksesta omaan elämääni. Pääpointti oli se, että jokaiselle löytyy varmasti se oma mieluinen laji tai tapa harrastaa liikuntaa ja saada siitä positiivisia kokemuksia. Omaa liikkumista ja sen toteutumista helpottaa suunnittelu etukäteen. Toivottavasti jollekin heräsi ajatuksia koskien omia liikuntatottumuksia. 🙂 […]Lue lisää..

29.5.2019 - Askeleet hyvinvointiin (1/3) – Liikunta

Kategoriat:

Ajattelin, että voisin listata kolmessa seuraavassa kirjoituksessa mulle henkilökohtaisesti kolme tärkeintä elementtiä liittyen hyvinvointiin. Ekassa osassa kerron mun omasta liikkumisesta, siitä kuinka sitä suunnittelen ja toteutan käytännössä. Edellisessä kirjoituksessa nostin esiin faktatietoa siitä, miten usein aikuisen pitäisi liikkua. Jos et vielä lukenut, niin suosittelen, saattaa herättää ajatuksia omasta arkiliikkumisesta. Anyways, mulla nuo suositukset täyttyy helposti, […]Lue lisää..

23.5.2019 - Arkiaktiivisuus

Kategoriat:

Tiedätkö sä minkä verran on aikuisen liikuntasuositus viikossa? Havainnollistetaan kuvalla: Muistetaan tässä vaiheessa taas, että jokaisella on oma henkilökohtainen kokemus siitä mikä määrä liikuntaa on riittävän paljon. UKK-instituutin liikuntapiirakka on kehitetty Yhdysvaltain terveysviraston julkaisemista terveyssuosituksista vuonna 2009 ja se kuvaa yleisesti sitä, minkä verran aikuisen pitäisi liikkua. (UKK-instituutti) Kestävyyskuntoa voi kohentaa vaikka kulkemalla työ-/koulumatkat kävellen […]Lue lisää..

22.5.2019 - Artun tarina

Kategoriat:

Ensimmäinen kirjoitukseni katosi internetin ihmeelliseen maailmaan, joten aloitetaanpas alusta ja pyritään pitämään teksti vähän lyhyempänä. Jotta lukijat tuntisivat kirjoittajan, niin avaan vähän tapahtumia lapsuudesta tähän päivään ja syitä siihen, miksi työskentelen liikunnan parissa. Perustiedot: 28-vuotias, Varkaudesta kotoisin, 2 poikaa & avopuoliso. Power4Lifen liikunnanohjaajana maaliskuusta 2019 lähtien. Olen ollut todella energinen ja liikkuvainen lapsi pienestä pitäen […]Lue lisää..

10.11.2018 - Yrittäjän tarina

Kategoriat:

  YRITTÄJÄN TARINA Olen Heini Väisänen, Power4Lifen perustaja. Synnyin 1981 Pieksämäellä ja kävin täällä peruskoulun ja lukion (1997-2000). Peruskoulussa ja lukiossa olin keskitason oppilas ja kaikki muu oli tuolloin tärkeämpää kuin koulu. Tänä päivänä minua kuitenkin harmittaa, etten panostanut tuolloin enempää kielten opiskeluun. Enpä vielä tuolloin arvannut kuinka tärkeä tämä taito tulisi jatkossa olemaan. Lukiossa […]Lue lisää..