Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

Crosstraining

 

TOIMINNALLISTA HARJOITTELUA

Power4Lifella käytettävänäsi on laaja ja monipuolinen crosstraining-alue. Supersuosittu crosstraining eli toiminnallinen harjoittelu on erittäin tehokasta ja monipuolista, sillä se kuormittaa tasaisesti koko kehoa. Toiminnallisen harjoittelun hyödyt näkyvät nopeasti arkielämässä mm. parantuneena ryhtinä ja lihastasapainona.

 

 

 

 

KOKEILE ROHKEASTI – HAASTA KEHOSI

Mikäli et ole aiemmin tutustunut toiminnalliseen harjoitteluun, ryhmäliikuntatunneista Warrior on loistava tapa tehdä se nyt. Voit myös pyytää itsellesi toiminnallisen harjoittelun ohjelmaa personal trainereiltamme tai tarttua rohkeasti härkää sarvista ja kokeilla miltä tuntuu hakata köysiä, hypätä hyppyboxille tai työntää kelkkaa pitkin ruohomattoa.

 

 

 

MONIPUOLINEN CROSSTRAINING-ALUE

Crosstraining-alueeltamme löydät mm. toiminnallisen “treenikehikon”, harjoitushihnat, nyrkkeilysäkin, vetokelkan, hyppyboxit, painopallot sekä puolapuut.

VIIKOITTAIN VAIHTUVAT AIKATAULUT

Joulun ja uudenvuoden ajan viikoittain vaihtuvat ryhmäliikunta-aikataulut löydät tulostettavista lukujärjestyksistä sekä ajanvarauskalenteristamme.

Asiakaspalvelumme on suljettu 24.12.2018 – 1.1.2019.

Avaintunnisteella pääset treenaamaan normaalisti 24/7.

 

Liityn jäseneksi

Voit lunastaa jäsenyyden Power4Lifen asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Jäsensopimus Power4Life

 

Varaa aika henkilökohtaiseen ohjaukseen

Varaa aika kuntosaliohjaukseen, ravintovalmennukseen tai PT alkukartoitukseen ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse asiakaspalvelu@power4life.fi.