fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Fysioterapiaa 26.8.2019 alkaen

 

FYSIOTERAPEUTTINA

22 v. työkokemuksen omaava,
neurologiseen fysioterapiaan ja
senioreiden liikuttamiseen erikoistunut

Sari Sorvali

 

 

 

 • Fysioterapia
 • Neurologiset tutkimukset, palautteet ja jatkosuositukset
 • Neurologinen fysioterapia
 • TULES fysioterapia
 • Allasterapia
 • Fysikaaliset hoidot
 • Kuntoutus ennen ja jälkeen leikkausta
 • Omatoimisen hoidon neuvonta
 • Kuntouttavan sali-/kotiohjelman laadinta ja ohjaus
 • Toimintakyvyn arviointi
 • Apuvälineiden arviointi ja käytön ohjaus
 • Kotikäynnit

 

Fysioterapia on työ- ja toimintakyvyn edistämistä sekä kivun poistamista. Fysioterapia alkaa kuntoutujan terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn arvioimisella, joiden pohjalta laaditaan fysioterapiasuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa. Hoitomuotoina fysioterapiassa käytetään pääsääntöisesti fysioterapeuttista ohjausta ja neuvontaa, kuntouttavaa harjoittelua sekä manuaalista terapiaa ja fysikaalisia hoitoja. Fysioterapeutti arvioi myös apuvälineiden käytön tarvetta sekä ohjaa niiden käytössä.

 

 

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä, palveluseteleillä, vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai veteraanien kuntoutuksen maksusitoumuksella. Fysioterapiaan voi tulla myös omatoimisesti ilman lähetettä. Tyypillisimmin fysioterapiaan hakeudutaan selkä-, niska-, olkapää-, polvi- tai lonkkavaivojen vuoksi tai neurologisissa ongelmissa. Fysioterapeutin pakeille voit hakeutua jo siinä vaiheessa, kun haitta on havaittu, mutta vaiva on niin lievä, ettei vielä ole tarvetta hakeutua lääkärin hoitoon. Fysioterapeutti osaa arvioida, onko tarve konsultoida lääkäriä, vai voiko oireita kuntouttaa omatoimisesti fysioterapeutin ohjauksessa.

 

 

Power4Lifella fysioterapiaa pyritään toteuttamaan mahdollisimman paljon kunto- ja liikuntasalin puolella, joka mahdollistaa parhaiten asiakkaan omatoimisen harjoittelun. Manuaalisiin hoitoihin käytössä on erillinen hoitotila hoitolaitteineen. Lisäksi teemme kotikäyntejä ympäristökuntiin. Kotikäyntejä voidaan toteuttaa niin asiakkaan kotona kuin palvelukodeissakin. 

 

 

 

 

Fysioterapeuttimme Sari Sorvali ohjaa myös avoimista ryhmäliikuntatunneista tasapaino-ryhmää sekä seniorit-tunteja. Tunneille voit osallistua Powerin jäsenenä, 10-kortilla tai kertakortilla. Tuntien ajankohdat löydät ajanvarauskalenteristamme. Lisäksi meiltä on tilattavissa fysioterapeutin ohjaamia ryhmiä esimerkiksi työpaikoille. 

 

 

 

VARAA AIKA FYSIOTERAPIAAN

Soittamalla
MA – TO klo 11.30 – 13.00 tai 16.30 – 18.00
p. 050 4080 280 

tai alla olevalla lomakkeella

 

Ajanvaraus tulee perua viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. 
Peruuttamattomasta ajasta peritään hinnaston mukainen maksu.

 

 

HINNASTO

Fysioterapia                  Jäsenet -10%         
Fysioterapia 60 min56 €50,40 €
Fysioterapia 45 min49 €44,10 €
Fysioterapia 30 min44 €39,60 €
Allasterapia 60 min89 €80,10 €
Kotikäyntilisä + 50 %

 

 

MAKSUTAVAT

käteinen, kortti, lasku, e-Passi, Edenred, Smartum, EazyBrake 

 

Power4Lifella on käytössä Kelan suorakorvausjärjestelmä sekä palvelusetelisopimus Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä Pieksämäen sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa (lisätietoa: http://www.essote.fi/ ja palse.fi).

Asiakkaaksi meille

Ostaessasi asiakkuuden verkkosivujemme kautta, asiakkuutesi alkaa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Kun saat ostosta laskun sähköpostiisi, avaintunnisteesi on aktivoitunut.

Mikäli sinulla ei vielä ole avaintunnistetta, laskutamme samalla avaintunnisteesi 5 €.

Voit noutaa avaintunnisteen Power4Lifelta asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Halutessasi voimme myös lähettää avaintunnisteen sinulle, jolloin veloitamme tästä 5 € postituskulut.

 

Huom! Huoltaja allekirjoittaa alaikäisen jäsensopimuksen.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika ilmaiseen personal trainerin konsultaatioon