Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Henkilöstö

HEINI VÄISÄNEN, Yrittäjä, Trainer4You Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja, Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Elämäntapavalmentaja ja Palautumisen asiantuntija, Firstbeat asiantuntija, Kauppatieteen maisteri, Kasvatustieteen maisteri, Tradenomi, Yliopisto-opintoja liikuntalääketieteestä ja ravitsemustieteestä, Les Mills BODYCOMBAT, BODYPUMP, CXWORX, GRIT ja SH´BAM -ohjaaja sekä Uimaopettaja- ja valvoja 

“Olen positiivinen, avoin ja energinen Power4Lifen yrittäjä. Rakastan asioiden organisointia sekä toiminnan ja itseni kehittämistä. Asiakkaiden auttaminen kohti terveellisiä elämäntapoja, parempaa hyvinvointia ja pysyvää muutosta ovat ehdottomasti parhaita asioita työssäni. Vahvuutenani näen erityisesti asioiden kokonaisvaltaisen hahmottamisen, ratkaisukeskeisyyden sekä ohjausalaan liittyvän osaamiseni. Valmennuksissani sukelletaankin usein pintaa syvemmälle ja ravitsemus- ja liikuntaohjauksen lisäksi saatat päästä / joutua tutkimusmatkalle omaan itseesi.”

heini.vaisanen@power4life.fi / puh. 0400 925 858

 

ARTTU TURUNEN, Liikunnanohjaaja, personal trainer, pienryhmävalmentaja sekä asiakaspalvelija.

Olen Power4Lifen uusin tulokas ja toimin ryhmäliikuntatuntien ohjaajana sekä yksilövalmentajana. Opiskelen työn ohella Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksessa liikunnanohjaajaksi. Liikunta ja hyvinvointi ovat olleet lapsesta asti lähellä sydäntäni ja tämän hetkinen elämäntilanne on aika idyllinen, kun pääsen toteuttamaan itseäni lähes koko vuorokauden ajan näiden asioiden parissa. Urheilu ja liikunta on parasta terapiaa arjen pyörityksessä, joten salilla on helppo ladata akut täyteen!

asiakaspalvelu@power4life.fi / puh. 050 4080 280

 

 

NINA ARO-VEPSÄLÄINEN, työharjoittelija (liikunnan ammattitutkinto, personal trainer), Les Mills BODYBALANCE, TONE ja BODYCOMBAT -ohjaaja sekä asiakaspalvelija

“Nina on ystävällinen, empaattinen, avarakatseinen ja helposti lähestyttävä liikunnan ammattitutkinnon opiskelija. Ninaan tulet törmäämään niin asiakaspalveussa, ryhmäliikuntatunneilla, sali pienryhmävalmennuksessa kuin personal training valmentajanakin. Mitä tahansa kysymyksiä sinulle tuleekaan mieleen, niin nappaa Ninaa hihasta. Hän on aina valmis auttamaan ja ottaa nopeasti selvää asioista, joihin ei heti tiedä vastausta.”

asiakaspalvelu@power4life.fi / puh. 050 4080 280

 

 

EMILIA SIITARI, Trainer4You Hyvinvointvalmentaja, Kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer sekä Fascia Method ja ProMethod -valmentaja

“Emilia on sydämellinen ja rempseä personal trainer ja ryhmäliikunnan ohjaaja, jolle crossfit-harjoittelu, raskausajan liikkuminen, raskauskilojen karistaminen ja vatsalihasten erkauman kuntouttaminen ovat hyvinkin tuttuja. Emilialle asiakas on aina yksilö, jonka tarpeet ja heikkoudet otetaan huomioon valmennusta suunniteltaessa ja toteutettaessa. Vaikka hän onkin joustava ja kuuntelee asiakkaan toiveita, niin tarvittaessa tästä sisupussista löytyy myös sopivasti suoraa puhetta ja pikku piiskuria. Emilian silmäkulmasta löytyy aina pilkettä, vaikka asiat tehtäisiinkin tosissaan.”

asiakaspalvelu@power4life.fi / puh. 050 4080 280

 

 

MIRA ILMONIEMI, Zumban ja Kuntonyrkkeilyn ohjaaja, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Yliopisto-opintoja psykologiasta, ravitsemuksesta ja liikuntalääketieteestä, Tohtorikoulutettava johtamisen alalta

“Mira on iloinen ja energinen tanssin huippuosaaja ja monilahjakkuus. Hän  rakastaa ryhmäliikunnan ohjaamista ja on kiinnostunut liikuntalääketieteen ja ravinnon vaikutuksesta hyvinvointiin. Miran tunnit eivät jätä ketään kylmäksi.”

asiakaspalvelu@power4life.fi / puh. 050 4080 280

Liityn jäseneksi

Voit lunastaa jäsenyyden Power4Lifen asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika valmennukseen

Varaa aika kuntosaliohjaukseen, ravintovalmennukseen tai ilmaiseen personal training alkukartoitukseen ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse asiakaspalvelu@power4life.fi.