fbpx

ALIPAINEHIERONTA

Imukuppihieronta eli alipainehieronta laukaisee lihasjännitystä, hajottaa selluliittia ja poistaa turvotusta. Se myös vilkastuttaa imuneste- ja verenkiertoa. Alipainehoito ennaltaehkäisee vammoilta, rentouttaa ja parantaa vastustuskykyä.

Imukupeilla tehtävä hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa lihaksistossa ja kudoksissa. Lihas tarvitsee paljon verta, mutta lihaksen ollessa jatkuvasti jännittyneenä verta liikuttava lihaspumppaus puuttuu. Tehokas imu hajottaa lihakseen kertyneen maitohapon ja täyttää lihaksen ravinteikkaalla ja hapekkaalla verellä.

Imukuppihieronta silottaa myös appelsiini-ihoa. Hieronta ei laihduta, mutta kiinteyttää antamalla selluliitille ja turvotuksille kyytiä.

 

Hoitoa ei suositella alueelle jossa ollut aikaisemmin suonikohjuja, jos kärsit kumiallergiasta, iho on rikki tai sinulla on ihosairaus. Hoitoon ei saa tulla mikäli olet sairas (kuume, infektiotaudit), jos sinulla on syöpä tai sinulla on käytössä verenohennuslääkkeet. Raskaus ei ole este, mutta voi vaikuttaa hieronta asentoihin sekä hoidon pituuteen.

HINNASTO

ALIPAINEHIERONTA 30 min

ALIPAINEHIERONTA 45 min

 

40 €

55 €