fbpx
Valitse sivu

Nyt on aika kääntää katse kohti omaa napaa ja tulla Power4Lifelle kehon vuosikatsastukseen!

Vuosikatsastukseen kuuluu:

• INBODY KEHONKOOSTUMUSMITTAUS
InBody kertoo kehosi tilan ympärysmittoja syvemmältä. Mittauksessa saat selville mm. paljonko sinulla on kehossasi rasvaa, lihasta, nesteitä, mineraaleja ja viskeraalista (sisäelinten ympärillä olevaa) rasvaa ja onko ylä-, ala- ja keskivartalon sekä vasemman ja oikean puolen lihakset tasapainossa keskenään. Mittaustulokset käydään läpi henkilökohtaisesti personal trainerin kanssa ja tulosten perusteella saat vinkit kehosi hyvinvoinnin parantamiseksi. Mikäli olet käynyt aiemmin Inbody-mittauksessa, otathan vanhat tulokset mukaan vertailua varten.

• TOIMINTAKYVYN TESTAUS
Toimintakyvyn testauksessa fysioterapeuttimme kartoittavat monipuolisesti toimintakykysi eri osa-alueet. Testeinä käytetään puristusvoimatestiä, hartiaseudun liikkuvuustestiä ja tasapainotestiä. Testien tuloksia verrataan kansainvälisiin viitearvoihin ja tulokset tulkintaan yhdessä fysioterapeutin kanssa. Testin päätteeksi saat fysioterapeutin vinkit testeissä ilmenneiden haastavien osa-alueiden kehittämiseksi.

Kehon vuosikatsastuspäivänä selvität, onko sinun kehollesi aika tehdä vuosihuolto ja mikä osa-alue kaipaa erityistä huomiota. Sinun ei tarvitse varata aikaa etukäteen, vaan riittää kun saavut paikalle sellaisena kuin olet ja annat ammattilaistemme auttaa sinua eteenpäin!

Kehon vuosikatsastukset toteutetaan Power4Lifella (Kangaskatu 30, Pieksämäki) lauantaina 15.5 kello 10.00–13.00. Vuosikatsastuksen hinta vain 15 € / hlö.

Lämpimästi tervetuloa!