fbpx

Haluamme omalta osaltamme olla mukana pysäyttämässä Pieksämäen tartuntaketjuja tarjoten teille mahdollisuuden turvalliseen liikkumiseen ja hyvän kunnon ylläpitämiseen. Hyvä yleiskunto ja henkinen hyvinvointi ovat äärettömän tärkeitä asioita suojautuessamme mitä tahansa taudinaiheuttajaa ja kansansairauksia vastaan, joten pidetään näistä kiinni myös näinä haastavina aikoina.

Seuraamme tilannetta päivittäin ja teemme tarvittaessa lisää muutoksia suuntaan tai toiseen. Toivottavasti napakoilla rajoituksilla tartuntaketjut saadaan nopeasti pysäytettyä.

 

KUNTOSALILLE ENNAKKOVARAUKSELLA

Rajoitamme kuntosalilla asiakasmäärän kerralla korkeintaan 7 henkilöön 4.1.2021 saakka. Mikäli koronatilanne helpottaa tätä ennen, lisäämme paikkamäärää. Ajanvaraus on käytössä klo 05-21. Mikäli kuntosalivuorolla on tilaa, voit tulla treenaamaan myös ilman ajanvarausta. Klo 21-05 voit käydä treenaamassa ilman ennakkovarausta.

Ajanvaraus kuntosalille
https://avoinna24.fi/power4life/reservation – valitse palveluksi ”KUNTOSALIVUORO”, niin näet vain kuntosalin varattavat ajat.

Ajanvaraustunnus
Mikäli sinulla ei vielä ole ajanvaraustunnusta, voit käydä luomassa sen avoinna 24 -palvelussa. Pyydä tunnuksen luomisen jälkeen henkilökuntaamme yhdistämään ajanvaraus- ja maksutili lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi. Yhdistämistä ei tarvitse tehdä, mikäli luot tunnuksen Power4Lifelta sähköpostitse saamasi linkin kautta.

Kirjautuminen kuntosalivuorolle
Kun saavut Power4Lifelle, leimaa itsesi sisään asiakaspäätteellä. Varmista, että leimaat itsesi oikean kellonajan KUNTOSALIVUOROLLE. Mikäli olet varannut 2 vuoroa peräkkäin ja olet meidän jäsen, leimaa itsesi molemmille tunneille. Mikäli et ole jäsen, leimaa itsesi vain toiselle tunnille, jottei käynnistä veloiteta kahta kertaa. Mikäli sinulle kertyy 3 saapumatonta varausta kuukauden aikana, järjestelmä asettaa sinulle 2 viikon ajanvarauseston. Mutta älä huoli! Lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi, niin me palautamme sinulle ajanvarausoikeuden 🙂

 

RYHMÄLIIKUNNAN MUUTOKSET

Jouluviikolla (vk 52) ja väliviikolla (vk 53) ryhmäliikunnat toteutetaan live-ohjauksia rajoitetuilla paikkamäärillä, maks 9 asiakasta / tunti. Lisäksi käyttöön otetaan ennakkovarausten minimiosallistujamäärä. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmä peruu automaattisesti tunnin, mikäli tunnille ei ole tehty viittä (5) ennakkovarausta viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Mikäli tunti ei toteudu, lähetetään tästä sähköposti ennakkoilmoittautujille. Peruuntuneen Les Mills tunnin tilalle vaihdamme virtuaalitunnin.

Virtuaalitunneilla maksimiosallistujamäärä on 6 asiakasta. Näin jokainen asiakas saa halutessaan 20 neliötä omaa tilaa treenata. Omatoimisille virtuaalitunneille voit tulla treenaamaan yksin tai kaverin kanssa myös aina silloin kun liikuntasali on vapaana.

Ajanvaraus ryhmäliikunta- ja virtuaalitunneille
https://avoinna24.fi/power4life/reservation – valitse palveluksi ”Kaikki ryhmäajanvaraukset” ja palveluntarjoajaksi ”Liikuntasali”, niin näet vain ajastetut virtuaalitunnit ja ryhmäliikuntatunnit.

Ajanvaraustunnus
Mikäli sinulla ei vielä ole ajanvaraustunnusta, voit käydä luomassa sen avoinna 24 -palvelussa. Pyydä tunnuksen luomisen jälkeen henkilökuntaamme yhdistämään ajanvaraus- ja maksutili lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi. Yhdistämistä ei tarvitse tehdä, mikäli luot tunnuksen Power4Lifelta sähköpostitse saamasi linkin kautta.

 

LUOMME YHDESSÄ TURVALLISEN TREENIYMPÄRISTÖN SEURAAVILLA TOIMILLA

  1. Muista desinfioida kädet salille tullessa
  2. Kirjaa itsesi sisään kuntosalivuorolle tai ryhmäliikuntatunnille
  3. Muista pitää turvavälit!
  4. Puhdista laitteet desinfiointiaineella aina käytön jälkeen. Ota yksi puhdistusliina käyttöön treenisi ajaksi
  5. Tule treenaamaan vain terveenä

ASIAKASPALVELU

🏪 Kangaskatu 30, Pieksämäki: 22.12., 28.12., 29.12. ja 30.12. klo 16-18 sekä erikseen sovittuna ajankohtana
📞 050 4080 280 Power4Life / 040 620 31 83 Emilia Siitari / 0400 925 858 Heini Väisänen
📧 asiakaspalvelu@power4life.fi / etunimi.sukunimi@power4life.fi


ASIAKKUUDEN TAI PALVELUN OSTO

💻 Jäsenyys, kuukausikortti, 10-kortti, kertakortti, Neurosonic: www.power4life.fi/kauppa
💻 Firstbeat hyvinvointianalyysi: www.power4life.fi/firstbeat-analyysi
💻 Fysioterapia: https://power4lifeajanvaraus.as.me/fysioterapia
💻 Personal training konsultaatio: https://power4lifeajanvaraus.as.me/pt-konsultaatio
💻 Personal training tapaaminen: https://power4lifeajanvaraus.as.me/pt-tapaaminen


LASKUN MAKSU

💻 Omassa verkkopankissa
📲 Liikuntaetujen mobiilisovelluksilla. Maksaessasi laskun liikuntaedun mobiilisovelluksella, etsi Power4Life liikuntapaikaksi, maksa ostoksesi summa ja lähetä meille kuitti maksusta vahvistuksen jälkeen (Smartum paylta kuitti tulee automaattisesti). Epassilla maksu onnistuu myös laittamalla meille sähköpostia.

 

Kiitos, että pidät huolta omasta ja muiden turvallisuudesta ja terveydestä ❤️

 

Lämpimin terveisin,
Heini Väisänen, yrittäjä sekä
Power4Lifen henkilökunta