fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Kuntosali

RENTO ILMAPIIRI

Power4Lifen kuntosalilla on helppo liikkua rennossa ja viihtyisässä ilmapiirissä. Kuntosali on varusteltu erityisesti peruskuntoilijoita, terveysliikkujia, liikunnan aloittelijoita ja painonpudottajia ajatellen. Opastamme sinua mielellämme kuntosalilaitteiden käytössä ja treenitekniikoissa. 

 

 

 

AUTTAMISEN KULTTUURI

Salillamme voit myös kysäistä rohkeasti naapurilta vinkkejä laitteiden käytöstä tai pyytää häntä varmistamaan viimeisen sarjan. Mikä olisikaan parempi tapa pitää oma palautustauko kuin auttaa kaveria pääsemään uudelle tasolle. 

 

 

 

MONIPUOLISTA TREENIÄ PIENVÄLINEILLÄ

Kuntosalimme pienvälineet liikkuvat näppärästi paikasta toiseen, juuri sinne missä niitä tarvitset. Pidäthän vain huolen, että ne palautuvat takaisin omille paikoilleen. Pienvälineistä löydät mm. käsipainot, levytangot, kahvakuulat, jumppapallot, vatsarullan, kuminauhat, foam rollerin sekä köysiä, kahvoja ja tankoja taljoihin.

 

 

 

KARDIOLAITTEET

Power4Lifelta löytyy monipuoliset kardiolaitteet niin lämmittelyyn ja palautteluun kuin osaksi treeniäkin. Käytettävissäsi on kaksi juoksumattoa, crosstrainer, soutulaite ja kaksi spinning-pyörää. Lisäksi liikuntasalista löytyy 5 spinning-pyörää.

 

 

 

 

KUNTOSALILAITEET

Power4Lifen kuntosali on varusteltu DHZ:tan kuntosalilaitteilla. Käytössäsi on jalkaprässi / hack-kyykky, penkkipunnerruspenkki, kyykkyteline, smith, ristitalja, jalkaprässi (istuen), jalan koukistus, jalan ojennus, vaakasoutu, rintaprässi, hartiaprässi, vatsarutistus, vartalonkierto, avustettu leuanvetolaite, kaksi säädettävää penkkiä, kaksi tasapenkkiä, vatsapenkki, selkäpenkki sekä scott-penkki.

 

Asiakkaaksi meille

Ostaessasi asiakkuuden verkkosivujemme kautta, asiakkuutesi alkaa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Kun saat ostosta laskun sähköpostiisi, avaintunnisteesi on aktivoitunut.

Mikäli sinulla ei vielä ole avaintunnistetta, laskutamme samalla avaintunnisteesi 5 €.

Voit noutaa avaintunnisteen Power4Lifelta asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Halutessasi voimme myös lähettää avaintunnisteen sinulle, jolloin veloitamme tästä 5 € postituskulut.

 

Huom! Huoltaja allekirjoittaa alaikäisen jäsensopimuksen.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika ilmaiseen personal trainerin konsultaatioon