fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Ryhmäliikunta

 

BODYBALANCE on rauhallinen liikkuvuutta ja lihaskuntoa vahvistava tunti, joka on saanut vaikutteita thai chi´sta, joogasta ja pilateksesta. 

 

 

 

TONE on yksinkertainen ja helppo lihas- ja kestävyyskuntoa parantava tunti. Liikkeistä on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joten tunnilla riittää sopivasti onnistumisen elämyksiä ja haasteita kaiken kuntoisille.

 

 

 

 

 

CXWORX 
on tehokas puolen tunnin keskivartalotreeni. Tunti vahvistaa erityisesti vatsaa, selkää ja pakaroita. 

 

 

 

 

BODYPUMP on tehokas, puhtaasti lihasvoimaa kehittävä
tunti. Tunnilla treenataan läpi kaikki päälihasryhmät.

 

 

 

 

GRIT 
on puolen tunnin tehotreeni, joka kehittää voimaa, nopeutta ja ketteryyttä sekä polttaa kaloreita vielä tunteja treenin jälkeen.

 

 

 

 

 

BODYCOMBAT 
on itsepuolustuslajeihin pohjautuva nopeatempoinen voimaa ja energiaa huokuva tunti, jossa taistellaan lyönnin ja potkuin mielikuvitusvastustajaa vastaan. 

 

 

 

 

SPINNING
on helppo ja tehokas kestävyyskuntoa kehittävä sisäpyöräilytunti, jossa myös jalka- ja pakaralihakset voimistuvat.

 

 

 

 

SH´BAM 
on helppo ja hauska tanssitunti, jossa kestävyyskunto kasvaa ja kalorit palaa huomaamatta.

 

 

 

 

ZUMBA on energinen ja vauhdikas tanssitunti latinalaisten rytmien tahdissa, jossa hiki virtaa, kunto kohoaa ja kaloreita palaa huomaamatta.

 

 

 

 

LAVIS on  lavatanssin ja jumpan välimaastoon pohjautuva helppo ja hauska tanssitunti, jossa soi suomalainen tanssimusiikki.  

 

 

 

FASCIAMETHOD on
kehonhuoltotunti, joka perustuu lihaskalvoketjujen läpikäymiseen ja niiden kautta koko kehon voimantuoton, tasapainon, koordinaatiokyvyn sekä liikkuvuuden parantamiseen.

 

 

 

CIRCUIT
on koko kehon lihasvoimatreeni, joka toteutetaan kiertoharjoituksena kuntosalilla. Tunnin aikana ohjaaja auttaa sinua tarvittaessa laitteiden säätämisessä ja liikkeiden suorittamisessa sekä hioo tekniikoita entistä paremmaksi.

 

 

 

 

CROSSTRAINING
on monipuolinen ja tehokas toiminnallinen treeni, joka yhdistää nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. 

 

 

 

SENIORI-tunti on ikäihmisille suunnattua ohjattua liikuntaa, joka parantaa toimintakykyä, kohottaa kuntoa, luo uusia ystävyyssuhteita sekä virkistää mieltä ja kehoa. Seniori-tunnilla jokainen kuntoilee asiantuntevan ohjaajan opastuksella oman kuntonsa mukaan.

 

 

 

 

 

TASAPAINO-ryhmässä kehität tasapainoasi, jolloin arjen liikkumisesta tulee varmempaa ja eläminen on turvallisempaa. Ryhmän harjoitteet ovat turvallisia, tehokkaita ja helposti kotiin sovellettavia.

 

 

 

 

 

WARRIOR on
Hiekanpään ulkokuntosalilla tehtävä kiertoharjoittelu, joka parantaa niin lihas- kuin kestävyyskuntoakin.

 

 

 

 

 

PORRASTREENI keskusurheilukentällä tuo mukavaa vaihtelua tavalliselle juoksulenkille tai perinteiselle jumpalle. Porrastreenissä poltat tehokkaasti rasvaa ja kohotat huimasti kestävyyskuntoasi.

 

 

 

 

 

BARRE on moderni versio klassisesta baletista. Puolen tunnin virtuaalitreeni vahvistaa kehon syviä tukilihaksia, tasapainoa ja koordinaatiokykyä.

 

 

 

 

 

 

SPRINT
on puolen tunnin virtuaalinen sisäpyöräilytunti, joka on juuri niin haastava kuin sinä haluat. Treeni kehittää erityisesti hapenottokykyä ja parantaa kestävyyskuntoa.

 

 

 

RPM on
45 minuutin vituaalinen sisäpyöräilytunti, jossa vastuksen ja tehotason voit valita itsellesi sopiviksi.  Treeni kehittää aerobista kuntoa, vahvistaa reisi- ja pakaralihaksia sekä kuluttaa paljon kaloreita.

 

 

 

 

LesMills VIRTUAALITUNTEINA BARREn, SPRINTin ja RPMn lisäksi on tarjolla BODYBALANCE, CXWORX, BODYPUMP, BODYCOMBAT, SH´BAM ja GRIT (cardio, strenght ja athletic). Virtuaalituntien idea on, että voit tulla treenaamaan ohjatusti silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja liikuntasali on vapaana.

 

 

 

 

 

 

KOPPA SALILLA -vuoroilla voit tulla treenaaman ja ottaa lapsesi mukaan päiväunille koppaan tai vaunuihin. Sijoitathan kopan / vaunut siten, etteivät ne ole kulkuväylällä tai irtopainojen läheisyydessä. Koppa salilla -vuorot ovat myös muiden asiakkaiden käytössä.

 

 

 

 

 

Aikataulut ryhmäliikuntatunneille löydät avoinna24-palvelusta.
Voit rajata tuntitarjontaa “valitse tyyppi” -pudotusvalikosta.

Asiakkaaksi meille

Ostaessasi asiakkuuden verkkosivujemme kautta, asiakkuutesi alkaa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Kun saat ostosta laskun sähköpostiisi, avaintunnisteesi on aktivoitunut.

Mikäli sinulla ei vielä ole avaintunnistetta, laskutamme samalla avaintunnisteesi 5 €.

Voit noutaa avaintunnisteen Power4Lifelta asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Halutessasi voimme myös lähettää avaintunnisteen sinulle, jolloin veloitamme tästä 5 € postituskulut.

 

Huom! Huoltaja allekirjoittaa alaikäisen jäsensopimuksen.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika ilmaiseen personal trainerin konsultaatioon