fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Neurosonic

Neurosonic vaikuttaa autonomiseen, tahdosta riippumattomaan, hermostoon auttaen kehoamme rentoutumaan ja palautumaan.  Samanaikaisesti stressi vähenee, unen laatu ja nestekierto paranevat, aineenvaihdunta palautuu nopeammin ennalleen ja kivut lievittyvät.

 

TOIMINTAPERIAATE

Neurosonicin toiminta perustuu matalataajuiseen värähtelyyn. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kivut lievittyvät. 

Neurosonic-tuoli on sijoitettuna kokoushuoneeseemme ja saat halutessasi kuulokkeet, joista voit kuunnella samanaikaisesti rentoutusmusiikkia. Nyt on aika rentoutua ja nauttia!

 

OMA OHJELMA JUURI SINUN TARPEISIIN

Neurosonicissa on useita eri mittaisia ja tehoiisa ohjelmia, joista valitaan aina sinun tilanteeseesi parhaiten sopiva. Palauttavilla ohjelmilla voidaan auttaa esimerkiksi urheilijaa tai työstä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla voidaan herätellä kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. 

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Jos saat liikkua ja harrastaa liikuntaa normaalisti, voit käyttää myös Neurosonicia. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Sen sijaan akuutti tulehdustila, akuutti veritulppa, aktiivinen syöpä, flunssa ja kuume, raskaus, välilevyn pullistuma aktiivisessa vaiheessa, vakava silmäsairaus, rokotuksen ottaminen samana päivänä tai akuutti verenvuodon vaara ovat esteenä Neurosonicin käytölle. Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

 

 

VARAA AIKA NEUROSONIC-HOITOON

Asiakkaaksi meille

Ostaessasi asiakkuuden verkkosivujemme kautta, asiakkuutesi alkaa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Kun saat ostosta laskun sähköpostiisi, avaintunnisteesi on aktivoitunut.

Mikäli sinulla ei vielä ole avaintunnistetta, laskutamme samalla avaintunnisteesi 5 €.

Voit noutaa avaintunnisteen Power4Lifelta asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Halutessasi voimme myös lähettää avaintunnisteen sinulle, jolloin veloitamme tästä 5 € postituskulut.

 

Huom! Huoltaja allekirjoittaa alaikäisen jäsensopimuksen.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika ilmaiseen personal trainerin konsultaatioon