fbpx
Valitse sivu

 

NEUROSONIC

Neurosonic vaikuttaa autonomiseen, tahdosta riippumattomaan hermostoon, auttaen kehoamme rentoutumaan ja palautumaan.  Samanaikaisesti stressi vähenee, unen laatu ja nestekierto paranevat, aineenvaihdunta palautuu nopeammin ennalleen ja kivut lievittyvät.

TOIMINTAPERIAATE

Neurosonicin toiminta perustuu matalataajuiseen värähtelyyn. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kivut lievittyvät.

Neurosonic-tuoli on sijoitettuna kokoushuoneeseemme ja saat halutessasi kuulokkeet, joista voit kuunnella samanaikaisesti rentoutusmusiikkia. Nyt on aika rentoutua ja nauttia!

OMA OHJELMA JUURI SINUN TARPEISIIN

Neurosonicissa on useita eri mittaisia ja tehoisia ohjelmia, joista valitaan aina sinun tilanteeseesi parhaiten sopiva. Palauttavilla ohjelmilla voidaan auttaa esimerkiksi urheilijaa tai työstä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla voidaan herätellä kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

 

KENELLE NEUROSONIC SOPII?

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Jos saat liikkua ja harrastaa liikuntaa normaalisti, voit käyttää myös Neurosonicia. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Sen sijaan akuutti tulehdustila, akuutti veritulppa, aktiivinen syöpä, flunssa ja kuume, raskaus, välilevyn pullistuma aktiivisessa vaiheessa, vakava silmäsairaus, rokotuksen ottaminen samana päivänä tai akuutti verenvuodon vaara ovat esteenä Neurosonicin käytölle. Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.