fbpx

PAINONPUDOTUS

 

 

tiistaisin klo 18.20 – 19.10 

Haluaisitko muuttaa elämäntapojasi pysyvästi paremmiksi? Haluaisitko pudottaa painoasi terveellisesti? Ajatteletko usein, että pitäisi nousta ja tarttua härkää sarvista, mutta motivaatio loppuu heti alkuunsa? Tai saatko aloitettua aktiivisemman elämän ja terveellisemmän syömisen omatoimisesti, mutta parin päivän jälkeen innostus katoaa? Mikäli tunnistit tästä itsesi, niin olet löytänyt juuri sinun tarpeisiisi sopivan valmennuksen!

Painonpudotuksen pienryhmä on 16 viikon lähtölaukaus kohti pysyvää elämäntapamuutosta ja painonpudotusta. Tämä valmennus on juuri sinulle, joka haluat yksikertaiset ohjeet liikuntaan ja ravitsemukseen ilman nälkäkuureja ja poppaskonsteja. Valmennuksen aikana pureudutaan omiin ravitsemuksen pullonkauloihin ruokapäiväkirjan avulla sekä muokataan ruokaympäristöä elämäntapamuutosta ja painonpudotusta tukevaksi. Valmennuksessa paneudutaan myös lihaskunto- ja kestävyysharjoitteluun sekä arkiaktiivisuuden lisäämiseen. Kaikki valmennuksen treenit voit suorittaa omaan kuntotasoosi sopivilla vaihtoehdoilla.

Painonpudotuksen pienryhmä sisältää treeniohjelmien, liikuntavinkkien sekä ravitsemukseen liittyvien teemojen lisäksi myös katsauksen tärkeimpään elämänlaatuumme vaikuttavaan asiaan, uneen ja palautumiseen. Ilman riittävän pitkää ja laadukasta unta on elämäntapamuutosten tekeminen tuulimyllyjä vastaan taistelemista. Lisäksi valmennuksen aikana pääset pohtimaan omia arvoja, ajankäyttöä ja identiteettiä, joilla on myös merkittävä vaikutus elämäntapoihimme ja siten myös painoon.

Valmennuksen aikana voit esittää valmentajalle kysymyksiä ja vaihtaa ajatuksia ryhmäläisten kanssa yhteisessä WhatsApp-ryhmässämme. Saat myös käyttöösi Syke-valmennusympäristön, jonka kautta seurataan mm. painoa, vyötärönympärystä, ruokarytmin säännöllisyyttä, unta, toteutuneita liikuntasuorituksia sekä tavoitteiden saavuttamista. Lisäksi Sykkeestä löydät valmentajan sinulle laatimat treeniohjelmat. 

TARJOAMME SINULLE:

👍 Tarkkaa tietoa tämän hetken ravitsemuksestasi sekä sen hyvistä ja parannettavista puolista

👍 Avaimet terveellisen ravitsemuksen toteuttamiseen

👍 Oivalluksia ravintokäyttäytymisestämme sekä ruokaympäristöstä

👍 Vinkit oman liikuntaviikon suunnitteluun

👍 Yksinkertaiset ja yksityiskohtaiset ohjeet lihasvoiman parantamiseen

👍 Suositukset ja ohjeet kestävyyskunnon parantamiseen

👍 Käytännönläheistä tietoa unen ja palautumisen parantamisesta

👍 Välineet oman edistymisen seurantaan: lihaskuntotestit ja Syke-valmennusympärsitö

👍 Valmiiksi suunnitellun kokonaisvaltaisen paketin, mikä odottaa vain toteutusta

👍 Valmentajan ja ryhmäläisten tuen

Me olemme tehneet jo melkein kaiken puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää vain tarttua tilaisuuteen ja sitoutua elämätapamuutosten opetteluun. Älä siis suotta enää mieti vaan hyppää mukaan pienryhmään ja motivoidu ryhmän mukana. Koska mikään ei estä sinua!

SINÄ SAAT:

👍 Keveämmän ja paremmin voivan kehon

👍 Energisemmän olemuksen

👍 Uusia tuulahduksia

👍 Paremman kestävyys- ja lihaskunnon

👍 Valmentajan ja ryhmän, mihin kuulua

👍 Aiheen olla ylpeä itsestäsi ja tekemäsi työn tuloksista

👍 Alkusysäyksen kohti positiivista muutosta

👍 Mahdollisuuden

VALMENTAJANA: Heini Väisänen

Valmentajan esittelyn löydät täältä.