fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Personal training valmennukset

YKSILÖVALMENNUKSESSAMME valmennus räätälöidään aina yksilöllisiä tavoitteitasi tukevaksi. Pääpaino valmennuksessa on yleensä liikunta- ja ravintovalmennuksessa, mutta huomioon otetaan myös uni, palautuminen, terveys, työ ja muu elämä. Tavoitteena on, että uudet elämäntapamuutokset juurrutetaan kiinteäksi osaksi arkea ja valmennuksen jälkeen sinulla on roppakaupalla työkaluja jatkaa omatoimista matkaa.

 

 

 

PIENRYHMÄVALMENNUKSESSA opetellaan uusia elämäntapoja 4-10 hengen ryhmässä. Kaikki Power4Lifen pienryhmävalmennukset tähtäävät terveempään ja elinvoimaisempaan kehoon sekä elämänlaadun paranemiseen. 

 

 

 

 

VARAA AIKA ILMAISEEN KONSULTAATIOON

Konsultaatiossa kartoitetaan lähtötilanteesi ja tavoitteesi sekä tehdään yhdessä suunnitelma tavoitteesi saavuttamiseksi. 

Autamme sinua mielellämme!

Asiakkaaksi meille

Ostaessasi asiakkuuden verkkosivujemme kautta, asiakkuutesi alkaa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Kun saat ostosta laskun sähköpostiisi, avaintunnisteesi on aktivoitunut.

Mikäli sinulla ei vielä ole avaintunnistetta, laskutamme samalla avaintunnisteesi 5 €.

Voit noutaa avaintunnisteen Power4Lifelta asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Halutessasi voimme myös lähettää avaintunnisteen sinulle, jolloin veloitamme tästä 5 € postituskulut.

 

Huom! Huoltaja allekirjoittaa alaikäisen jäsensopimuksen.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika ilmaiseen personal trainerin konsultaatioon