fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Personal Training

Personal trainerimme ovat lisensoituja liikunnan, ravitsemuksen ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan Sinua kohti tavoitteitasi – olipa tavoitteenasi sitten energisempi olo, hyvinvoinnin lisääminen, painonpudotus, elämäntapamuutos, liikunnan aloittaminen, parempi fyysinen kunto, parempi liikkuvuus, stressinhallinta, palautumisen parantaminen tai elintapasairauksien ennaltaehkäisy ja/tai hoito.

 

 

 

Henkilökohtaisessa valmennuksessa etsitään parhaat tavat, joilla sinä saavutat tavoitteesi. Valmennus alkaa aina lähtötilanteen kartoittamisella. Kartoittamisen apuvälineinä voidaan käyttää haastattelun lisäksi myös kuntotestejä, ravintoanalyysia, inbody-mittausta ja Firstbeat hyvinvointianalyysia.

 

 

 

 

 

 

 

Lähtötilanteen pohjalta Personal trainer tekee sinulle yksilöllisen ravinto- ja/tai liikuntasuunnitelman ottaen huomioon sinun resurssit, tarpeet ja tavoitteet. Lisäksi saat tavoitteitasi tukevat harjoitusohjelmat. Matkan varrella saat Personal traineriltasi tukea ja kannustusta sekä neuvoja ja ohjeita. Lisäksi hän seuraa edistymistäsi ja tekee tarvittaessa muutoksia saamiisi suunnitelmiin. 

 

 

 

 

 

Power4Lifella yksilövalmennus räätälöidään aina sinun tarpeitasi, toiveitasi ja tavoitteitasi tukevaksi. Varaa aika  ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, niin suunnitellaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua parhaiten ja mikä olisi sinulle sopivin valmennusvaihtoehto. 

 

 

Asiakkaaksi meille

Ostaessasi asiakkuuden verkkosivujemme kautta, asiakkuutesi alkaa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Kun saat ostosta laskun sähköpostiisi, avaintunnisteesi on aktivoitunut.

Mikäli sinulla ei vielä ole avaintunnistetta, laskutamme samalla avaintunnisteesi 5 €.

Voit noutaa avaintunnisteen Power4Lifelta asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Halutessasi voimme myös lähettää avaintunnisteen sinulle, jolloin veloitamme tästä 5 € postituskulut.

 

Huom! Huoltaja allekirjoittaa alaikäisen jäsensopimuksen.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika ilmaiseen personal trainerin konsultaatioon