fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Stressinhallintavalmennus

Haluaisitko kasvattaa henkistä suorituskykyäsi tai parantaa stressin- ja elämähallintataitojasi? Stressinhallintavalmennuksen tavoitteena on tunnistaa kunkin omat arvot ja voimavarat sekä löytää tasapaino arjen ja työn keskellä. Valmennuksessa opit tunnistamaan omia toimintatapojasi ja rutiinejasi sekä muutat niitä parempaan suuntaan. Samalla opit säätelemään stressiä, nukut paremmin ja jaksat tehdä niitä asioita, joista nautit.

 

 

 

Stressitekijät voidaan jakaa sisäisiin ja ulkoisiin stressitekijöihin. Sisäisiä stressitekijöitä ovat esimerkiksi univaje, alkoholin käyttö ja epäterveellinen ruokavalio. Ulkoisia stressitekijöitä taas ovat esimerkiksi työhön liittyvä stressi, taloudelliset vaikeudet ja sosiaalisiin suhteisiin liittyvä stressi. Kun omia stressinhallintataitoja lähdetään kehittämään, on hyvä kiinnittää huomiota näihin molempiin.

 

 

 

Usein ajatellaan, että stressiä aiheuttaa negatiiviseksi koetut asiat. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että myös positiiviset asiat, kuten työn imu ja rakastuminen, aiheuttavat stressiä ja niistäkin täytyy palautua. Haastavaksi tilanteen tekee se, että pitkään jatkuessaan huonoa palautumista ei enää itse tiedosta, vaan enemmän tai vähemmän sumuisesta olotilasta tulee uusi normaali. Tämän vuoksi etenkin stressinahallintavalmennuksiin suositellaan lämpimästi Firstbeat hyvinvointianalyysin toteuttamista.

 

 

 

Tiesitkö, että jumiin jäänyt stressitila voi olla syy sille, ettei paino putoa, vaikka syöt terveellisesti ja liikut paljon? Stressi voi aiheuttaa myös epämääräisiä ja selittämättömiä kipuja, vatsaoireita, unettomuutta sekä ahdistusta. Stressinhallintavalmennukseen sisällytetäänkin useimmiten Neurosonic-hoitojakso, sillä neurosonicin avulla hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja  kehon toimintoja korjaavat mekanismit alkavat toimimaan paremmin. Vaikutus näkyy mm. sykkeen alenemisena, sykevariaation kasvamisena, lihasten rentoutumisena, päänsärkyjen häviämisenä ja suoliston toiminnan normalisoitumisena.

 

 

Paketoituja stressinhallintavalmennuksia on kaksi: Stressinhallinta ja Palautumisen optimointi. Lisäksi voimme rakentaa juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn valmennuspaketin. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten voisimme auttaa sinua parhaiten! 

Ilmaisen alkukartoitusajan voit varata ajanvarauskalenteristamme tai alla olevalla lomakkeella 

Asiakkaaksi meille

Ostaessasi asiakkuuden verkkosivujemme kautta, asiakkuutesi alkaa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Kun saat ostosta laskun sähköpostiisi, avaintunnisteesi on aktivoitunut.

Mikäli sinulla ei vielä ole avaintunnistetta, laskutamme samalla avaintunnisteesi 5 €.

Voit noutaa avaintunnisteen Power4Lifelta asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Halutessasi voimme myös lähettää avaintunnisteen sinulle, jolloin veloitamme tästä 5 € postituskulut.

 

Huom! Huoltaja allekirjoittaa alaikäisen jäsensopimuksen.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika valmennukseen

Varaa aika kuntosaliohjaukseen, ravintovalmennukseen tai ilmaiseen personal training alkukartoitukseen ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse asiakaspalvelu@power4life.fi.