Personal trainerimme ovat lisensoituja liikunnan, ravitsemuksen ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan Sinua kohti tavoitteitasi – olipa tavoitteenasi sitten energisempi olo, hyvinvoinnin lisääminen, painonpudotus, elämäntapamuutos, liikunnan aloittaminen, parempi fyysinen kunto, parempi liikkuvuus, stressinhallinta, palautumisen parantaminen tai elintapasairauksien ennaltaehkäisy ja/tai hoito.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa etsitään parhaat tavat, joilla sinä saavutat tavoitteesi. Valmennus alkaa aina lähtötilanteen kartoittamisella. Kartoittamisen apuvälineinä voidaan käyttää haastattelun lisäksi myös kuntotestejä, ravintoanalyysia, inbody-mittausta ja Firstbeat hyvinvointianalyysia.

  

Lähtötilanteen pohjalta Personal trainer tekee sinulle yksilöllisen ravinto- ja/tai liikuntasuunnitelman ottaen huomioon sinun resurssit, tarpeet ja tavoitteet. Lisäksi saat tavoitteitasi tukevat harjoitusohjelmat. Matkan varrella saat Personal traineriltasi tukea ja kannustusta sekä neuvoja ja ohjeita. Lisäksi hän seuraa edistymistäsi ja tekee tarvittaessa muutoksia saamiisi suunnitelmiin. 

 

 

 Power4Lifella henkilökohtainenvalmennus räätälöidään aina sinun tarpeitasi, toiveitasi ja tavoitteitasi tukevaksi. Varaa siis aika  ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, niin suunnitellaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua parhaiten ja mikä olisi sinulle sopivin valmennusvaihtoehto.