fbpx

PIENRYHMÄVALMENNUS

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät personal trainingin ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Asiakas saa valmentajan sparrauksen lisäksi myös muiden ryhmäläisten kannustuksen ja vertaistuen. Parhaimmillaan ryhmäläisten kemiat ja tavoitteet kohtaavat niin hyvin, että ryhmästä löytyy treenikavereita myös yhteisten tapaamisten ulkopuolelle.

Pienryhmävalmennukset ovat tehokas keino vaikuttaa omaan terveyteen, liikkumiseen, ravitsemukseen, jaksamiseen ja hyvinvointiin. Pienryhmien kestot vaihtelevat 8 – 16 viikon välillä ja ryhmät kokoontuvat yhdessä eri teemojen ympärille kerran viikossa. Ryhmäkoko on pienryhmissämme 4 – 8 henkeä.

Pienryhmien sisällöt vaihtelevat valmennuksen tavoitteiden mukaisesti. Lokakuun viimeisellä viikolla alkaa Power4Lifella kaksi 8 viikon pienryhmävalmennusta, VOIMA – tekniikalla tulosta ja KILOT KURIIN. Kumpi valmennuksista sopisi sinulle paremmin? Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, paikkoja on rajoitettu määrä!

Molemmissa pienryhmissä valmentajana toimii sydämellinen ja rempseä personal trainer Emilia Siitari. Häneltä voit myös kysyä lisätietoja valmennuksista p. 040 620 3183 tai emilia.siitari@power4life.fi.

VOIMA pienryhmässä otetaan voimaharjoittelu haltuun oman tason mukaan. Pienryhmässä opetellaan ja hiotaan yleisimpien voimaliikkeiden (kyykyt, maastaveto, penkkipunnerrus, ylätalja) tekniikkaa sekä apuliikkeitä näiden liikkeiden tukemiseksi. Pienryhmän aikana voimatasosi kasvavat ja samalla liikkuvuutesi paranee.

MILLOIN?
Tapaamiset 28.10.-16.12.2020 (8 vk) keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

KENELLE?
👍  sinulle, joka haluat saada lisää voimaa
👍  sinulle, joka haluat ottaa vapaat painot haltuun turvallisesti
👍  sinulle, joka haluat nostaa treenit uudelle tasolle
👍  sinulle, joka haluat varmistaa, että treeni kohdistuu sinne minne on tarkoitus

MITÄ MAKSAA?
Hinta 79 € / 4 vk, Power4Lifen jäsenille 69 € / 4 vk

KILOT KURIIN pienryhmässä otetaan yhdessä ensiaskeleet kohti pysyvää painonpudotusta ja terveellisiä elämäntapoja. Pienryhmässä viilataan ravitsemusta painonpudotusta tukevaksi ja paneudutaan lihaskunto- ja kestävyysharjoitteluun sekä arkiaktiivisuuden lisäämiseen. Kaikki valmennuksen treenit voit suorittaa omaan kuntotasoosi sopivilla vaihtoehdoilla. 

MILLOIN?
Tapaamiset 26.10.-14.12.2020 (8 vk) maanantaisin klo 17.20-18.10

KENELLE?
👍  sinulle, joka haluat pudottaa painoa
👍  sinulle, joka haluat tehdä elämäntapamuutoksen
👍  sinulle, joka haluat syödä terveellisemmin ja päästä eroon herkkuhimosta
👍  sinulle, joka haluat kohottaa kestävyys- ja lihaskuntoa
👍  sinulle, joka haluat olla virkeämpi ja jaksaa paremmin

MITÄ MAKSAA?
Hinta 79 € / 4 vk, Power4Lifen jäsenille 69 € / 4 vk

Pienryhmävalmennukset voit maksaa laskulla, kortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla