fbpx
Hei,
Tiedättekö mitä? Vuonna 2021 tapahtuu jotain niin hienoa ja uskomatonta, etten olisi villeissä unelmissakaan uskonut sen olevan mahdollista 🤩 Power4Life valittiin Hiekanpään alueelle rakentuvan uuden liikuntakeskuksen operaattoriksi ja samalla pääsemme osaksi suomalaista, kasvavaa Ole.fit-kuntokeskusketjua!
 
Tiedän, että uudesta liikuntakeskuksesta on käyty Pieksämäellä kädenvääntöä, mutta itse en ole tätä keskustelua juurikaan seurannut. En siis osaa, enkä haluakaan, ottaa kantaa menneisyyden haasteisiin. Me olemme mukana nyt ja tulevaisuudessa. Ja tulevaisuus näyttää mielestäni loistavalta!
LISÄÄ TAUSTAVOIMIA JA YHTEISTYÖKUMPPANEITA
 
Wasa Group aloittaa lähiaikoina uuden liikuntakeskuksen rakentamisen Huvilakadun ja Karjalankadun risteykseen, ja Power4Life toimii keskuksen operoijana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että me vuokraamme Wasa Groupilta tilat ja pyöritämme niissä omaa liiketoimintaamme.
 
Liikuntakeskukseen tulee 600–700 neliöisen kuntokeskuksen lisäksi tämän hetkisen tiedon mukaan kaksi täysmittaista palloilukenttää, 300 hengen katsomo, kahvio ja pukuhuonetilat. Kuntokeskuksen tilat ovat käytössämme 24/7 ja liikuntakeskuksen muut urheilutilat muulloin paitsi koulupäivinä klo 8.00–15.00.

Liikuntakeskuksen operointiin saan taustavoimakseni Aki Lindroosin Bola Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksesta. Aki on jo tähän saakka ollut valtavana apuna, ja hänen vahva ammattitaitonsa on myös jatkossa käytössämme liikuntakeskukseen liittyvissä asioissa.

Ole.fit-kuntokeskusketju taas tuo meille vahvan tuen kuntokeskuksen toimintaan ja saamme sparraajiksemme ketjun omistajat Tomi Peltosen ja Marko Turkian sekä kaikki muut Ole.fit-yrittäjät ympäri Suomea. Ole.fit-kuntokeskusketjussa – poikkeuksena muista vastaavista – saamme itse päättää palveluista, toimintatavoista, hinnoista ja kaikista käytännön asioista. Ole.fit ei myöskään saa provisiopalkkiota tuloksestamme, vaan ketjulle maksetaan kuukausittainen lisenssimaksu. Lisenssimaksua vastaan pääsemme mukaan Suomen parhaaseen kuntokeskusverkostoon ja saamme sen osaamisen, hankintakanavat sekä graafisen ilmeen käyttöömme.
 
 
MIKÄ MUUTTUU VUONNA 2021?
 
Power4Life muuttaa Huvilakadulle rakentuvaan liikuntakeskukseen ja saa sekä isommat että paremmat tilat. Samalla kuntokeskuksen nimi muuttuu Ole.fit Pieksämäeksi ja kuntokeskuksemme saa uudet värit ja muodot.
Kun liitymme Ole.fit-ketjuun, saat asiakkaanamme vierailuoikeuden lähes 40:een Ole.fit-kuntokeskukseen ympäri Suomea.
 
 
MIKÄ EI MUUTU VUONNA 2021?
 
Vuonna 2021 yrittäjä pysyy samana, samoin meidän mahtava henkilöstö. Toimintamme tavoitteena on myös tulevaisuudessa edistää asiakkaidemme elämänlaatua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä tuoda liikunnan iloa kaikille asiakkaille ikään, sukupuoleen, kuntotasoon tai sosiaaliseen asemaan katsomatta.
 

Jatkossa myös arvopohjamme säilyy ennallaan. Positiivisuus, avoimuus, luottamus ja asiakkaiden toiveiden aito kuunteleminen sekä toiminnan jatkuva kehittäminen eivät tule jäämään vain sanahelinäksi vaan tulette kokemaan ne todeksi myös arjessa.

Kaikki nykyiset palvelumme (kuntosali, crosstraining, ryhmäliikunta, personal training, fysioterapia, Neurosonic, Firstbeat ja työhyvinvointipalvelut) siirtyvät uuteen liikuntakeskukseen lähes entisellään. Jos jotain muuttuu kehitystyön tuloksena, se muuttuu paremmaksi!
 
 
YHDESSÄ ETEENPÄIN
 
Rakennetaan yhdessä loistava uuden liikuntakeskuksen ja Ole.fit Pieksämäen tarina ❤️
 
Aurinkoisia päiviä – pidetään itsestä ja toisista huolta!
 
 
 
Lämpimin terveisin,
 
Heini Väisänen