fbpx
Valitse sivu

TABATA

tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotreeni, joka sopii iästä ja lähtötasosta riippumatta jokaiselle. Tunnilla käydään läpi erilaisia lihaskuntoliikkeitä tabata-kellon tahtiin, joten jokainen voi määrittää toistomäärän itselleen sopivaksi. Treenit pidetään keskusurheilukentällä.

 

PORRASTREENIT

Tehokas ja mukaansa tempaava tunti Uhonmäen portaissa sinulle, joka olet valmis ponnistamaan mukavuusalueelta seuraavalle tasolle. Tunti haastaa pakaroiden ja alaraajojen lisäksi myös tasapainoa, hapenottokykyä sekä kehon hallintaa ja lihaskuntoa. 

SPINNING

helppo ja tehokas kestävyyskuntoa kehittävä sisäpyöräilytunti,
jossa myös jalka- ja pakaralihakset voimistuvat.

 

KAHVAKUULA

Monipuolisesti kehoa kuormittava lihaskuntoharjoitus, joka nostaa mukavasti myös sykettä. Tunnin aikana käydään koko kroppa läpi paneutuen turvalliseen ja oikeaan liiketekniikkaan. Tunneille voit ottaa halutessasi myös omia kuulia.

FASCIAMETHOD

kehonhuoltotunti, joka perustuu lihaskalvoketjujen läpikäymiseen ja niiden kautta koko kehon voimantuoton, tasapainon, koordinaatiokyvyn sekä liikkuvuuden parantamiseen.

 

BODYBALANCE

rauhallinen liikkuvuutta ja lihaskuntoa vahvistava tunti, joka on saanut vaikutteita thai chi´sta, joogasta ja pilateksesta. 

CORE

tehokas puolen tunnin keskivartalotreeni.
Tunti vahvistaa erityisesti vatsaa, selkää ja pakaroita. 

 

TONE

yksinkertainen ja helppo ryhmäliikuntatunti, jossa parannat niin lihas- kuin kestävyyskuntoakin. Liikkeistä on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, joten tunnilla riittää onnistumisen elämyksiä ja haasteita kaiken kuntoisille.

 

BODYCOMBAT

itsepuolustuslajeihin pohjautuva nopeatempoinen voimaa ja energiaa huokuva tunti, jossa taistellaan lyönnin ja potkuin mielikuvitusvastustajaa vastaan. 

 

SH´BAM

helppo ja hauska tanssitunti, jossa kestävyyskunto
kasvaa ja kalorit palaa huomaamatta.

 

Fit&Dance

yksinkertainen, helppo ja hauska tanssitunti. Tunnilla hiki virtaa, kunto kohoaa ja kaloreita palaa huomaamatta.

 

SENIORIT

ikäihmisille suunnattu kuntopiiri, joka parantaa toimintakykyä, kohottaa kuntoa, luo uusia ystävyyssuhteita sekä virkistää mieltä ja kehoa. Seniorit-tunnilla jokainen kuntoilee asiantuntevan fysioterapeutin opastuksella oman kuntonsa ja liikuntarajoitteiden mukaan.

 

CROSSTRAINING

monipuolinen ja tehokas toiminnallinen treeni, joka yhdistää nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. 

 

BODYSTEP

Energiaa, voimaa ja iloa pursuava tunti, jossa askelletaan musiikin tahdissa step-laudalle. Tunti kuluttaa paljon energiaa ja vahvistaa jalkojen ja pakaroiden lihaksia.

ILMAJOOGA

Ilmajooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Ilmajooga myös venyttää ja avaa selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystiloja.

BODYPUMP

tehokas ja yksinkertainen lihasvoimaa kehittävä
tunti. Tunnilla treenataan läpi kaikki päälihasryhmät.

 

BARRE

moderni versio klassisesta baletista. Puolen tunnin virtuaalitreeni vahvistaa kehon syviä tukilihaksia, tasapainoa ja koordinaatiokykyä.

 

GRIT

puolen tunnin virtuaalinen tehotreeni, joka kehittää voimaa, nopeutta ja ketteryyttä sekä polttaa kaloreita vielä tunteja treenin jälkeen.

 

SPRINT

puolen tunnin virtuaalinen sisäpyöräilytunti, joka on juuri niin haastava kuin sinä haluat. Treeni kehittää erityisesti hapenottokykyä ja parantaa kestävyyskuntoa.

 

RPM

45 minuutin virtuaalinen sisäpyöräilytunti, jossa vastuksen
ja tehotason voit valita itsellesi sopiviksi.  Treeni kehittää
aerobista kuntoa, vahvistaa reisi- ja pakaralihaksia
sekä kuluttaa paljon kaloreita.

 

VIRTUAALITUNNIT

Valittavinasi: BARRE, GRIT (cardio, strenght ja athletic), SPRINT, RPM, BODYBALANCE, CXWORX, BODYPUMP, BODYCOMBAT ja SH´BAM. Virtuaalitunneilla voit treenata ohjatusti aina silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja liikuntasali on vapaana.

 

Power4Lifen ryhmäliikuntatunneille kannattaa tehdä ennakkovaraus osoitteessa www.power4life.avoinna24.fi.

Ennakkovarauksella varmistat oman paikkasi tunnilla ja mikäli tunti peruuntuu, saat tästä tiedon sähköpostiisi 6 h ennen tunnin alkua. Järjestelmä peruu automaattisesti tunnin, mikäli tunnille ei ole ilmoittautunut vähintään 5 hlö 6 tuntia ennen tunnin alkua. Peruuntuneet tunnit korvataan mahdollisuuksien mukaan Les Mills virtuaalitunneilla.

Tunneille voi tulla myös ilman ennakkovarausta, mikäli paikkoja on jäljellä.

 AJANVARAUSKALENTERIN KÄYTTÖOHJEET

– Luo itsellesi tunnukset järjestelmään ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

– Pyydä tämän henkilökuntaamme yhdistämään ajanvaraus- ja maksutilit esim. lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi. Yhdistämistä ei tarvitse tehdä, mikäli kirjaudut ajanvarauskalenteriin Power4Lifelta sähköpostitse saamasi linkin kautta.

– Avaa ajanvaraus-välilehti.

– “valitse tyyppi”, “valitse palvelu” ja “valitse palveluntarjoaja” -valikoista voit suodattaa ryhmäliikunta-aikataulun näkymää.

– Klikkaa haluamasi tunnin “varaa” -painiketta ja “tee ajanvaraus”.

– Varauksia voi tehdä enintään 2 viikon päähän.

– Mikäli et pääsekään varaamallesi tunnille, peruthan varauksesi viimeistään 2 tuntia ennen varauksen alkua.

– Varauksen voit perua ajanvarauskalenterin yläpalkista “Omat sivut”. Valitse tämän jälkeen “Omat ajanvaraukset” ja paina haluamasi tunnin kohdalta roskakorin kuvaketta.

– Mikäli sinulle kertyy 3 saapumatonta varausta kuukauden aikana, järjestelmä asettaa sinulle 2 viikon ajanvarauseston.

 

Kysy rohkeasti lisätietoja ja käyttöopastusta Power4Lifen asiakaspalvelusta tai sähköpostilla asiakaspalvelu@power4life.fi.