fbpx

Power4Life kuntokeskus on avoinna ja haluamme tarjota teille mahdollisuuden pitää huolta niin fyysisestä kuin henkisestä hyvinvoinnista. Seuraamme keskuksessamme koronavirus-tilannetta tiiviisti ja pohjaamme omat ohjeemme ja päätöksemme THL:n, AVI:n ja hallituksen ohjeisiin. Päivitämme toimintasuunnitelmaamme aina tarpeen vaatiessa, joten muutokset toiminnassamme ovat mahdollisia.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiksesi tilojen ja pintojen puhdistamista on entuudestaan tehostettu ja tiloissamme kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvaväleihin. Myös ilmanvaihto on mitoitettu reilusti yläkanttiin.

 

Ohjeet Power4Lifella kuntoiluun

 1. Tule treenaamaan vain terveenä. Mikäli olet sairaana tai karanteenissa, jää kotiin THL:n ohjeiden mukaisesti.
 2. Desinfioi kädet salille tullessa ja lähtiessäsi.
 3. Halutessasi voit käyttää kasvomaskia yleisissä tiloissa. Emme suosittele maskin käyttöä treenin aikana.
 4. Kirjaa itsesi sisään kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille käyttämällä avaintunnistetta kosketusnäytön painamiseen.
 5. Pidä 2 m turvaväli muihin asiakkaisiin kaikissa tiloissamme.
  • Ethän viivy pukuhuoneissa yli 15 min kerrallaan. Suosittelemme treenivaatteiden vaihtoa kotona/työpaikalla. Ryhmäliikkujat voivat ottaa omat tavarat mukaan ryhmäliikuntatilaan ja välttää näin pukutilojen käyttöä.
  • Tuulikaappiin mahtuu 1 henkilö kerrallaan. Odota omaa vuoroasi 2 m turvavälit huomioiden ulkona tai salin puolella.
 6. Pese kädet saippualla wc-käynnin yhteydessä sekä yskimisen, niistämisen tai aivastamisen jälkeen. Käsienpesupaikat löytyvät pukutilojen ja kuntosalin wc:istä. 
 7. Puhdista laitteet ja välineet desinfiointiaineella aina käytön jälkeen. Yksi puhdistusliina riittää koko treenin ajaksi.
 8. Mikäli mahdollista, tule treenaamaan ruuhkaisimpien aikojen (ma-to klo 17–19) ulkopuolella.

 

Ryhmäliikunta, virtuaalitunnit ja Les Mills OnDemand palvelu

 • Ryhmäliikuntatunneille otamme tällä hetkellä korkeintaan 10 asiakasta / tunti. Suosittelemme varamaan tunnin ennakkoon ajanvarauskalenteristamme (avoinna24.fi/power4life/reservation).
 • 9 eri Les Mills lajin virtuaalitunnit ovat käytössäsi aina, kun liikuntasali on vapaana.
 • Tarjoamme jäsenillemme Les Mills OnDemand palvelun käyttöön veloituksetta 30.4.2021 saakka. Palvelusta löydät yli 100 erilaista Les Mills treeniä tuttujen lajien lisäksi mm. Les Mills Dance ja Mindfulness -tunnit.