fbpx
Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Crosstraining

 

TOIMINNALLISTA HARJOITTELUA

Power4Lifella käytettävänäsi on laaja ja monipuolinen crosstraining-alue. Supersuosittu crosstraining eli toiminnallinen harjoittelu on erittäin tehokasta ja monipuolista, sillä se kuormittaa tasaisesti koko kehoa. Toiminnallisen harjoittelun hyödyt näkyvät nopeasti arkielämässä mm. parantuneena ryhtinä ja lihastasapainona.

 

 

 

KOKEILE ROHKEASTI – HAASTA KEHOSI

Mikäli et ole aiemmin tutustunut toiminnalliseen harjoitteluun, ryhmäliikuntatunneista Crosstraining on loistava tapa tehdä se nyt. Voit myös pyytää itsellesi toiminnallisen harjoittelun ohjelmaa personal trainereiltamme tai tarttua rohkeasti härkää sarvista ja kokeilla miltä tuntuu hakata köysiä, hypätä hyppyboxille tai työntää kelkkaa pitkin ruohomattoa.

 

 

 

MONIPUOLINEN CROSSTRAINING-ALUE

Crosstraining-alueeltamme löydät mm. toiminnallisen “treenikehikon”, harjoitushihnat, nyrkkeilysäkin, vetokelkan, hyppyboxit, painopallot sekä puolapuut.

Asiakkaaksi meille

Ostaessasi asiakkuuden verkkosivujemme kautta, asiakkuutesi alkaa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Kun saat ostosta laskun sähköpostiisi, avaintunnisteesi on aktivoitunut.

Mikäli sinulla ei vielä ole avaintunnistetta, laskutamme samalla avaintunnisteesi 5 €.

Voit noutaa avaintunnisteen Power4Lifelta asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Halutessasi voimme myös lähettää avaintunnisteen sinulle, jolloin veloitamme tästä 5 € postituskulut.

 

Huom! Huoltaja allekirjoittaa alaikäisen jäsensopimuksen.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika ilmaiseen personal trainerin konsultaatioon