Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Valmennukset

PERSONAL TRAINING -valmennus on henkilökohtaista valmennusta, jossa valmennus räätälöidään yksilöllisiä tavoitteitasi tukevaksi. Pääpaino valmennuksessa on liikunta- ja ravintovalmennuksessa, mutta huomioon otetaan myös uni, palautuminen, terveys, työ ja muu elämä. Tavoitteena on, että uudet elämäntapamuutokset juurrutetaan kiinteäksi osaksi arkea ilman nälkäkuureja tai poppaskonsteja.

 

 

 

RAVINTOVALMENNUS on henkilökohtaista valmennusta, mutta siinä pääpaino on terveellisen ja tavoitteita tukevan ravitsemuksen opettelemisessa. Jotta ravitsemus tukee parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun tavoitettasi, huomioidaan valmennuksessa kokonaisvaltainen elämäntilanteesi.

 

 

 

 

PIENRYHMÄVALMENNUKSESSA opetellaan uusia elämäntapoja 4-10 hengen ryhmässä. Kaikki Power4Lifen pienryhmävalmennukset tähtäävät terveempään ja elinvoimaisempaan kehoon sekä elämänlaadun paranemiseen. 

 

 

 

Oletko kiinnostunut valmennuksesta?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sinulle parhaiten soveltuvan valmennusmuodon.

Liityn jäseneksi

Voit lunastaa jäsenyyden Power4Lifen asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika valmennukseen

Varaa aika kuntosaliohjaukseen, ravintovalmennukseen tai ilmaiseen personal training alkukartoitukseen ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse asiakaspalvelu@power4life.fi.