Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280

Personal Training

Personal Trainerimme ovat lisensoituja liikunnan, ravitsemuksen ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan Sinua kohti tavoitteitasi – olipa tavoitteenasi sitten energisempi olo, hyvinvoinnin lisääminen, painonpudotus, elämäntapamuutos, liikunnan aloittaminen, parempi fyysinen kunto, parempi liikkuvuus tai elintapasairauksien ennaltaehkäisy ja/tai hoito.

 

 

Henkilökohtaisessa valmennuksessa etsitään parhaat tavat, joilla sinä saavutat tavoitteesi. Valmennus alkaa aina lähtötilanteen kartoittamisella. Kartoittamisen apuvälineinä voidaan käyttää haastattelun lisäksi myös kuntotestejä, ravintoanalyysia, inbody-mittausta ja Firstbeat hyvinvointianalyysia.

 

 

 

 

Lähtötilanteen pohjalta Personal Trainer tekee sinulle yksilöllisen ravinto- ja liikuntasuunnitelman ottaen huomioon resurssisi, tarpeesi ja tavoitteesi. Lisäksi saat tavoitteitasi tukevat harjoitusohjelmat. Matkan varrella saat Personal Traineriltasi tukea ja kannustusta sekä neuvoja ja ohjeita. Lisäksi hän seuraa edistymistäsi ja tekee tarvittaessa muutoksia saamiisi suunnitelmiin. 

 

 

 

Power4Lifella voit valita neljästä eri valmennustasosta: kevyt, perus, teho ja power. Kevyt valmennuksessa tapaamisia (á 45 min) on 1 krt / kk. Perusvalmennuksessa tapaamisia on 2 krt / kk. Tehovalmennuksessa tapaamisia pidetään 4 krt / kk ja power valmennuksessa 8 krt / kk. Lisäksi tarjoamme nopeita 30 min Quick&Go-tapaamisia. Karkeasti voisi ajatella, että mitä suuremmasta elämäntapamuutoksesta haaveilet, sitä enemmän tapaamisia kannattaa olla. 

 

 

 

Jokainen Personal Training valmennus alkaa ilmaisella 20 minuutin kartoituksella, jossa voitte yhdessä kartoittaa, miten Personal Trainerimme voisi auttaa sinua parhaiten ja mikä olisi sinulle sopivin valmennusvaihtoehto. Varaa oma aikasi ilmaiseen kartoitukseen alla olevan lomakkeen kautta tai pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen

Les Mills GRIT ja BARRE

Les Mills GRIT ja BARRE saapuvat helmikuussa Power4Lifelle

 

 

Liityn jäseneksi

Voit lunastaa jäsenyyden Power4Lifen asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika henkilökohtaiseen ohjaukseen

Varaa aika kuntosaliohjaukseen, ravintovalmennukseen tai PT alkukartoitukseen ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse asiakaspalvelu@power4life.fi.