Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280

Pienryhmävalmennus

Pienryhmän koko: 4 – 8 henkilöä

Kesto: 3 kk (7.1./16.1.2019 – 7.4.2019)

Tapaamiset: 12 tapaamista

Paikka: Power4Life (Kangaskatu 30, Pieksämäki)

Hinta: 69 € / kk Power4Lifen jäsenet, 77 € / kk muut

 

Painonpudotus

Painonpudotus pienryhmässä pudotat painoasi, edistät hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi pysyvästi paremmaksi. Painonpudotuksen peruspilarit muodostuvat ravitsemuksen ja liikunnan ympärille. Pienryhmässä käydään läpi  ravitsemuksen perusperiaatteet ja jokainen saa henkilökohtaisen ruokavaliomallin. Liikuntaan paneudutaan niin lihaskunto- kuin aerobisen harjoittelunkin kautta. Henkilökohtaisia “kehityskeskusteluja” pidetään tarpeen mukaan ja niissä perehdytään sinulle oleellisimpiin asioihin. Lisäksi ryhmässä tehdään alku-, väli- ja loppupunnitukset.

Valmentajana: Heini Väisänen / Riina Peltola

SEURAAVA RYHMÄ ALKAA 16.1.2019
keskiviikkoisin klo 18.10-19.00

 

Salivalmennus

Salivalmennus on loistava tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu. Valmennuksessa sukelletaan kuntosaliharjoittelun monipuoliseen ja kiinnostavaan maailmaan. Valmennuksessa kehitetään lihaskuntoa sekä lisätään tietoutta harjoittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Valmennuksen aikana parannetaan osallistujien liiketekniikoita ja tutustutaan lihaskuntoharjoittelun tarjoamiin hyötyihin, erilaisiin tavoitteisiin ja harjoitusmenetelmiin. 

Valmentajana: Nina Aro-Vepsäläinen

 

Viimeiset 5 kg

Viimeiset 5 kg valmennuksessa tähtäät kohti pysyvää painonhallintaa ja poltat rasvaa muutaman kilon oikeanlaisen harjoittelun ja ruokavalion yhdistelmällä. Valmennuksen aikana yhdistetään lihaskuntoharjoittelua ja aerobista harjoittelua omien mieltymysten mukaan. Jokainen osallistuja saa tavoitettaan tukevan ruokavalion. Henkilökohtaisia “kehityskeskusteluja” pidetään tarpeen mukaan ja niissä perehdytään sinulle oleellisimpiin asioihin. 

 

 

ILMOITTAUDUN PIENRYHMÄVALMENNUKSEEN

Les Mills GRIT ja BARRE

Les Mills GRIT ja BARRE saapuvat helmikuussa Power4Lifelle

 

 

Liityn jäseneksi

Voit lunastaa jäsenyyden Power4Lifen asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika henkilökohtaiseen ohjaukseen

Varaa aika kuntosaliohjaukseen, ravintovalmennukseen tai PT alkukartoitukseen ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse asiakaspalvelu@power4life.fi.