Avoinna

24/7

Asiakaspalvelu
MA-TO
11.30-13.00  ja
16.30-18.00

p. 050 4080 280 / 040 092 5858

Ravintovalmennus

Kun haluat jättää kiloja pysyvästi taaksesi, parantaa jaksamista ja vireystilaa tai lisätä suorituskykyäsi, lisensoitu ravintovalmentaja on korvaamaton apu ja tuki matkallasi kohti uutta elämäntapaa. Ravintovalmennuksesta hyödyt, olet sitten kuntoilija, painonpudottaja tai muuten kiinnostunut omasta ja läheistesi hyvinvoinnista ja terveydestä. Ravitsemuksella on myös merkittävä vaikutus tyypillisimpien kansansairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tiedätkö sinä, saatko ruokavaliostasi riittävästi ja oikeanlaista energiaa painonhallintaa, kunnon kohottamista tai terveyttäsi ajatellen?


RAVINTOANALYYSI

Ravintoanalyysin avulla selvität, millä tasolla ravitsemustilasi on tällä hetkellä ja mitkä ovat ruokavaliosi suurimmat huomiota vaativat kohdat. Lähtötilanteen kartoittamisen lisäksi saat tavoitteidesi mukaisen, juuri sinulle räätälöidyn, monipuolisen ruokavaliomallin.


Ravintoanalyysin sisältö

Ruokapäiväkirjan pito-ohjeet

Ruokapäiväkirjan analyysi (mm. kaloreiden sekä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti suhteessa suosituksiin ja tavoitteisiisi, energiaravintoaineiden jakautuminen ja ongelmakohtien muutosehdotukset)

Tavoitteidesi mukainen, sinulle räätälöity, monipuolinen ruokavaliomalli

2 tapaamista ravintovalmentajan kanssa. Ensimmäinen tapaaminen 30 min lähtötilanteen kartoittamiseen ja toinen tapaaminen 45 min tulosten analysointiin ja jatkosuosituksiin.

 

 

RAVINTOVALMENNUS

Ravintoanalyysin jälkeen voit jatkaa ravintovalmennusta haluamasi ajanjakson ajan. Ravintovalmennuksessa opit syömään terveellisesti ja omien tavoitteidesi mukaisesti, juuri sinulle itsellesi sopivalla tavalla. Ravintovalmentaja kannustaa, auttaa suunnistamaan ravitsemuksen viidakossa, kertoo mistä luotettavaa tietoa löytää, varmistaa riittävän ravintoaineiden saannin, kuuntelee ongelmatilanteissa sekä etsii kanssasi ratkaisuja ongelmakohtiin. Ravintovalmentajan opastuksella opit myös ennakoimaan tulevaa sekä tunnistamaan haastavat tilanteet, tekemään tietoisia päätöksiä ja pääsemään irti tunnesyömisestä.


Ravintovalmennuksen sisältönä esim.

Terveelliseen ravitsemuksen kulmakivet

Käytännön vinkkejä ruoanlaittoon

Ruokavaliosuunnittelua

Neuvoja kauppaan & tuoteselosteiden lukemiseen

Päivitykset ruokavalioon tarpeen mukaan

Viikkotehtäviä tukemaan muutosta

 

 

VARAA AIKA RAVINTOANALYYSIIN

Liityn jäseneksi

Voit lunastaa jäsenyyden Power4Lifen asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Jäsensopimus Power4Life

 

 

Varaa aika valmennukseen

Varaa aika kuntosaliohjaukseen, ravintovalmennukseen tai ilmaiseen personal training alkukartoitukseen ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse asiakaspalvelu@power4life.fi.