fbpx

TILANNEPÄIVITYS 9.5.2020

 

Hyvinvointiin panostaminen on nyt entistäkin tärkeämpää, sillä vahva keho parantaa roimasti vastustuskykyä ja stressinsietokykyä. Akuuttien tartuntariskiä madaltavien toimenpiteiden lisäksi kannattaa siis jatkaa liikkumista, syödä terveellisesti ja huolehtia palauttavista hetkistä sekä hyvistä yöunista.

Haluamme omalta osaltamme turvata sekä asiakkaiden että henkilöstön hyvinvoinnin ja terveyden palvelun laatua heikentämättä <3 Tulemme pandemian ajan tuottamaan uusia, asiakaslähtöisiä palveluja teidän käyttöönne ja olemme valmiita ottamaan haasteen vastaan!

 

ASIAKASPALVELU

🏪 Kangaskatu 30, Pieksämäki: maanantai ja keskiviikko klo 17.00-18.00

📞 050 4080 280 / 0400 925 858

📧 asiakaspalvelu@power4life.fi

💻 www.power4life.fi/kauppa

📲 liikuntaetujen mobiilisovellukset

 

Maksaessasi laskun liikuntaedun mobiilisovelluksella, etsi Power4Life liikuntapaikaksi, maksa ostoksesi summa ja lähetä meille kuitti maksusta vahvistuksen jälkeen. 

Mikäli tarvitset maksuaikaa jäsenmaksulle, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Meille on tärkeintä, että säilyt asiakkaanamme. Maksuasiat saadaan kyllä sovittua myöhemmäksikin 🙂

KUNTOSALILLE ENNAKKOVARAUKSELLA

Vielä toukokuun ajan rajoitamme kuntosalilla asiakasmäärän kerralla korkeintaan 10 henkilöön. Voit varata oman treeniajan ennakkoon ajanvarauskalenteristamme. Kun valitset tyypiksi “ryhmäliikunta” ja palveluntarjoajaksi “kuntosali”, niin näet vain kuntosalin ajanvaraukset.

1.6.2020 alkaen kuntosalin ennakkovaraus poistuu käytöstä ja kuntosali on jälleen käytettävissäsi vapaasti 24/7.

Ajanvaraustunnus
Mikäli sinulla ei vielä ole ajanvaraustunnusta, voit käydä luomassa sen avoinna 24 -palvelussa. Pyydä tunnuksen luomisen jälkeen henkilökuntaamme yhdistämään ajanvaraus- ja maksutili lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi. Yhdistämistä ei tarvitse tehdä, mikäli luot tunnuksen Power4Lifelta sähköpostitse saamasi linkin kautta.

Kirjautuminen kuntosalivuorolle
Kun saavut Power4Lifelle, leimaa itsesi sisään asiakaspäätteellä. Mikäli olet varannut 2 vuoroa peräkkäin ja olet meidän jäsen, leimaa itsesi molemmille tunneille. Mikäli et ole jäsen, leimaa itsesi vain toiselle tunnille, jottei käynnistä veloiteta kahta kertaa. Mikäli sinulle kertyy 3 saapumatonta varausta kuukauden aikana, järjestelmä asettaa sinulle 2 viikon ajanvarauseston. Mutta älä huoli! Lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi, niin me palautamme sinulle ajanvarausoikeuden 🙂

Ohjeet kuntosalitreeneihin

 • Jotta treenaajille jää enemmän tilaa, suosittelemme, että lapset jätetään kotiin.
 • Suosittelemme yli 70-vuotiaita ja riskiryhmään kuuluvia treenaamaan vain kotona tai ulkona.
 • Mikäli olet ollut kipeänä tai palannut ulkomailta, noudata yleistä ohjeistusta 2 viikon karanteeniajasta.
 • Pese kätesi Powerin tiloihin saapuessasi sekä aina wc-käynnin yhteydessä.
 • Pyyhi treenivälineesi kosketuspinnat treenaamisen jälkeen. Suihkepulloja ja paperia löytyy ympäri salia.
 • Suosittelemme myös salihaskojen käyttöä.

 

LIIKUNTASALIN VARAUS VIRTUAALITUNTEJA VARTEN

Vielä toukokuun ajan voit varata liikuntasaliamme ennakkoon Les Millsin virtuaalitreenejä varten. Les Millsin virtuaalitunteja löytyy 9 eri lajista yhteensä lähes 800 ohjelman verran. Ohjelmat ovat kestoltaan 30 – 60 min. Liikuntasalin varauksen voit tehdä ajanvarauskalenteristamme. Kun valitset tyypiksi “ryhmäliikunta” ja palveluntarjoajaksi “liikuntasali”, niin näet vain liikuntasalin ajanvaraukset. Tuntivaraukset on 30 min mittaisia, joten mikäli teet 45 – 60 min treenin, varaa kaksi aikaa peräkkäin. 

Virtuaalitunneille saa osallistua myös useampi henkilö kerrallaan. Suosittelemme asiakasmääräksi korkeintaan 5 asiakasta per tunti. Mikäli osallistujia on useampi, liikuntasalin varannut asiakas päättää lajin ja ohjelman.

Liikuntasalin ennakkovaraus poistuu käytöstä 1.6.2020 alkaen ja voit jälleen tulla virtuaalitunneille aina kun ryhmäliikuntasali on vapaana. 

Ajanvaraustunnus
Mikäli sinulla ei vielä ole ajanvaraustunnusta, voit käydä luomassa sen avoinna 24 -palvelussa. Pyydä tunnuksen luomisen jälkeen henkilökuntaamme yhdistämään ajanvaraus- ja maksutili lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi. Yhdistämistä ei tarvitse tehdä, mikäli luot tunnuksen Power4Lifelta sähköpostitse saamasi linkin kautta.

Kirjautuminen virtuaalitunneille
Kun saavut Power4Lifelle, leimaa itsesi sisään asiakaspäätteellä sekä liikuntasalin varaukseen / varauksiin että kyseisen lajin virtuaalitunnille. Näin sinä et saa sanktioita saapumattomista varauksista ja me pystymme seuraamaan eri virtuaalilajien käyttöastetta.

Mikäli varaat liikuntasalin 10-kortilla, leimaa itsesi vain virtuaalitunnille, jottei käynnistä veloiteta kahta/kolmea kertaa. Todennäköisesti saat nopeasti varauseston, mikä tulee automaattisesti kolmesta saapumattomasta varauksesta. Mutta älä huoli! Lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi, niin me palautamme sinulle ajanvarausoikeuden 🙂

Ohjeet virtuaalitunneille

 • Suosittelemme yli 70-vuotiaita ja riskiryhmään kuuluvia treenaamaan vain kotona tai ulkona.
 • Mikäli olet ollut kipeänä tai palannut ulkomailta, noudata yleistä ohjeistusta 2 viikon karanteeniajasta.
 • Pese kätesi Powerin tiloihin saapuessasi sekä aina wc-käynnin yhteydessä.
 • Pyyhi treenivälineesi kosketuspinnat treenaamisen jälkeen. Suihkepulloja ja paperia löytyy oven viereiseltä hyllyltä.
 • Suosittelemme salihaskojen käyttöä tunneille, joissa käytetään välineitä.

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT FACEBOOK LIVESSÄ

Toukokuussa Facebook-live tunneille voit osallistua valintasi mukaan joko kotoa, mökiltä, ulkoa tai Power4Lifelta! 💥 Facebook-live tunnit kuvataan ryhmäliikuntasalissamme ja mukaan mahtuu enintään 9 ennakkovaraajaa. Mikäli osallistut tunnille Power4Lifella, niin varauduthan siihen, että saatat näkyä myös videolla suljetussa facebook-ryhmässämme 😉 Live lähetyksiä kuvaamme n. 3 / vk. 

Power4Lifen jäsenenä pääset osallistumaan ryhmään jäsenmaksulla tämän linkin kautta. Ellet ole jäsen voit osallistua ryhmään online-ryhmäliikuntakortilla. Online-ryhmäliikuntakortin hinta on 19 € / 4 vk ja voit ostaa sen suoraan verkkokaupastamme.

 

TREENIVIDEOT YOUTUBESSA

Olemme lähettäneet jäsenillemme suoran linkin yhteentoista treenivideoon YouTubessa; porrastreeni 3 min, ulkotreeni 4 min, kehonhuolto 40 min, core 35 min, niska-hartiaseudun taukojumppa 14 min, senioreiden keppijumppa 50 min, training with teini 4 min, RVP-jumppa 49 min, venyttely 22 min, aktiivinen kehonhuolto/liikkuvuus 40 min ja retro 35 min. Mikäli olet Powerin jäsen, mutta et ole saanut treenejä, laita viestiä sähköpostiimme asiakaspalvelu@power4life.fi, niin lähetämme sinulle linkit videoihin ja lisäämme sinut postituslistallemme.

Mikäli sinulla on 10-kortti, voit ostaa haluamasi treenivideon yhden käyntikerran hinnalla verkkokaupastammeMikäli et ole Power4Lifen jäsen, eikä sinulla ole 10-korttia, voit ostaa YouTuben treenivideon myös yksittäin. Yhden treenivideon hinta on 8 €.

 

POWERIN PIRTSAKAT SENIORIRYHMÄ

Power4Lifen eläkeläisjäsenille ja 10-korttilaisille tarjoamme jotain extraa ja ainutlaatuista, nimittäin Powerin Pirskat WhatsApp -ryhmän. Mikäli haluat mukaan Powerin Pirtsakat WhatsApp-ryhmään, laitathan viestiä Sari Sorvalille p. 040 7300 900. Tässä ryhmässä saat viikoittain uuden jumppaohjelman kotiin toteutettavaksi sekä kannustusta oman kunnon ylläpitämiseen muilta ryhmäläisiltä. WhatsApp-ryhmä on eläkeläisjäsenille ilmainen ja 10-kortilla osallistuessasi veloitamme sinulta yhden käyntikerran per viikko.

LES MILLS ONDEMAND

Les Mills OnDemand on kotitreenipalvelu, josta löytyy yli 800 erilaista treeniä. Mukaan mahtuu niin lihaskunto-, HIIT-, tanssi- kuin kehonhuoltotuntejakin. Tunnin pituudet vaihtelevat 15 minuutista 55 minuuttiin. 

Power4Lifen jäsenet saavat On Demand palvelun veloituksetta käyttöönsä 60 päivän ajaksi. Tämän jälkeen jäsenemme voivat jatkaa palvelun käyttöä omakustanteisesti 9,95 € / kk (norm. 14,95 € / kk). Mikäli haluat ottaa palvelun käyttöön, laita viestiä sähköpostiimme asiakaspalvelu@power4life.fi.

Jäsentemme käytössä on myös Les Millsin striimauspalvelu osoitteessa  https://lmod.co/club. Striimauspalveluun on koottu sarja eri pituisia “introduction” tunteja, joita voit yhdistellä haluamallasi tavalla. Palvelu on käytössäsi 15.5.2020 saakka.

 

LIIKUNTAVÄLINEIDEN VUOKRAUS

Power4Life vuokraa osan ryhmäliikuntavälineistään Power4Lifen jäsenille. Vuokrauksesta tehdään toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka on irtisanottavissa 1 vk:n irtisanomisajalla sekä Power4Lifen että vuokralaisen toimesta. Mikäli haluat vuokrata liikuntavälineitä, laita sähköpostia asiakaspalvelu@power4life.fi.

Välineet ovat noudettavissa Power4Lifelta asiakaspalvelun aukioloaikana ma ja ke klo 17-18. Liikuntavälineitä saa käyttää ainoastaan niille osoitetun käyttötarkoituksen ja -tavan mukaisesti. Vuokraaja sitoutuu palauttamaan välineet siinä kunnossa, jossa ne luovutettiin vuokrasuhteen alussa. Mikäli välineille aiheutuu vuokrauksen aikana vahinkoa joko tahallisesti tai huolimattomuudella, on vuokraaja korvausvelvollinen tapahtuneesta vahingosta. Välineiden käyttö tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla.

Vuokrattava välineet:

 • Spinning-pyörä 79 € / 4 vk
 • Uusi BODYPUMP-setti (sis. step-lauta, tanko, levypainot: 2 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 5 kg) 39 € / 4 vk
 • Lisäpainot uusiin BODYPUMP-setteihin 5 € / pari
 • Vanhat bodypump-setit (sis. step-lauta, tanko, levypainot: 2 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 5 kg) 24 € / 4 vk
 • Käsipainot 1 – 10 kg 14,95 € / pari / 4 vk
 • Levypainot 5 kg, 10 kg, 15 kg ja 20 kg 9,95 € / levypaino
 • Vastuskuminauha 9,95 € / 4 vk
 • Jumppamatto 9,95 € / 4 vk
 • TRX-hihna 9,95 € / 4 vk

Vuokrattavia välineitä on rajallinen määrä ja ne vuokrataan varausjärjestyksessä. Suurimman ilon välineistä saat osallistumalla Power4Lifen Facebook live tunteihin tai Les Mills OnDemand -tunneille.

KANNATUS ASIAKKUUS

Olemme saaneet paljon viestejä, että olisiko jokin keino auttaa vaikka ei ole tarvetta treeneille tai meidän palveluille? Tai vaikka käyttäisikin jo palveluita, mutta haluaisi varmistaa niiden säilymisen myös tulevaisuudessa. Loimme verkkokauppaamme uudeksi tuotteeksi kannatus asiakkuuden. Voit valita kannatus asiakkuuden kolmesta eri hintakategoriasta: 20 €, 50 € tai 100 €. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaisesta kannatus asiakkuudesta. KIITOS, että välität ja autat!

Kannatus asiakkuudet löydät verkkokaupastamme.

SÄÄSTETÄÄN SÄHKÖLASKUSSA

Yksi loistava keino kulujen pienentämiseen on sähkön säästö! Muistathan siis sammuttaa radion ja kaikki valot aina, kun salille ei jää muita sinun jälkeesi. Liian usein olemme saaneet viestiä, että aamun ensimmäinen asiakas saapuu Powerille sen ollessa jo valmiiksi täydessä valaistuksessa. Ollaanhan tarkkoja 🙂

 

YHDESSÄ ETEENPÄIN 

Olemme erittäin kiitollisia siitä, miten poikkeuksellisen positiivisen ja yhteisöllisen porukan olemme saaneet meille asiakkaiksi. Toisten auttaminen ja tsemppaaminen ikään, sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta on Powerilla arkipäivää. Vaikka näin pandemian myötä joudummekin ottamaan hieman fyysistä etäisyyttä toisiimme, uskomme sydämemme pohjasta, että yhteenkuuluvuus ja Powerin me-henki ei tule katoamaan, vaan selviämme tästä hienosti yhdessä <3

 

Mikäli herää kysyttävää, niin olemme täällä teitä varten!