fbpx
Valitse sivu

HYVINVOINTIA TYÖYHTEISÖILLE

Autamme sinua mielellämme kehittämään työyhteisösi hyvinvointia, työkykyä, terveyttä ja tuloksellisuutta. Voit tilata meiltä yrityksellesi esimerkiksi työhyvinvoinnin kehittämisprojektit, työhyvinvoinnin kartoitukset, Firstbeat työkykykartoitukset, luennot,  virkistys-, tyky- ja tyhypäivät, pienryhmävalmennukset, ohjatut ryhmäliikuntatunnit tai ohjatun kuntosaliharjoittelun yrityksesi henkilöstölle. Voit myös kannustaa työntekijöitäsi omaehtoiseen liikuntaan tarjoamalla heille Power4Lifen liikuntapalveluita yrityssopimuksella.

Kuten tiedämme, hyvinvoiva työntekijä on yrityksen paras kilpailuvaltti! Työhyvinvoinnin parantamisella voidaan vaikuttaa mm. sairaspoissaoloihin, presenteismiin, ennenaikaiseen eläköitymiseen, työtapaturmiin ja työterveyshuoltomaksuihin. Sen lisäksi, että työhyvinvointia parantamalla voidaan vaikuttaa liiketoiminnan tuloksellisuuteen kustannusten pienentämisellä, voidaan tuloksellisuutta parantaa myös henkilöstön voimavaroja lisäämällä. Kun työntekijä voi hyvin ja hänen työkykynsä vastaa työn asettamia vaatimuksia, hän on innovatiivinen, innostunut, inspiroitunut ja tehokas omassa työssään. Tutkimusten mukaan työkyvyn edistämiseen käytetyt panostukset maksavatkin itsensä moninkertaisesti takaisin.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa yritystänne kehittämään työyhteisönne hyvinvointia entistä paremmaksi!

heini.vaisanen@power4life.fi 
p. 0400 925 858 / Heini Väisänen